ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ

ΔΕΚΑΒΑΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗ ΘΗΡΑ !!

 

H κ. Θεώνη λειβαδάρου, θα εκπροσωπεί τη Θήρα.

H κ. Θεώνη λειβαδάρου, θα εκπροσωπεί τη Θήρα.

Σκηνικό απίστευτης φαιδρότητας, αποκαλύπτει η κατανομή των εδρών στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου. Η κυκλαδική ιστοσελίδα Cyclades24.gr, δημοσιεύει σε πρόσφατη ανάρτησή της την κατανομή των εδρών και τα ονόματα των Περιφερειακών Συμβούλων που προέκυψαν από τις πρόσφατες εκλογές. Σύμφωνα με αυτά, την Περιφερειακή Ενότητα Θήρας, θα εκπροσωπήσει μόνο η κ. Θεώνη Λειβαδάρου που θα είναι και εντεταλμένη σύμβουλος με τον τιμητικό τίτλο της επάρχου που επανα-θεσμοθετήθηκε πρόσφατα. Εκτός μένει η κ. Ιουλία Καραμολέγκου που ήταν στον ίδιο συνδυασμό (του κ. Γιώργου Χατζημάρκου), αλλά και ο κ. Ηλίας Μάινας που παρότι πήρε 2.413 σταυρούς προτίμησης και βγήκε πρώτος σε όλες τις Κυκλάδες, πηγαίνει στο σπίτι του.
Τίποτα από αυτά δεν θα είχε όμως ιδιαίτερη σημασία, αν ο –τουλάχιστον ανόητος- εκλογικός νόμος, δεν όριζε πως τη δεύτερη έδρα στη Θήρα θα την καταλάβει ο Γιάννης Δεκαβάλλας , από το συνδυασμό του Γιάννη Μαχαιρίδη και ο Σταύρος Μαύρος από το συνδυασμό «Ελληνική Αυγή» που υποστηρίχτηκε από το ναζιστικό κόμμα της «Χρυσής Αυγής». Το ακόμα… καλυτερότερο, είναι πως ένας υποψήφιος από τη Σαντορίνη, ο κ. Βαγγέλης Σιγάλας της Λαϊκής Συσπείρωσης, καταλαμβάνει την έδρα στη Νάξο!. Όλα αυτά, επειδή ο «Καλλικράτης», δεν έκανε μερικές αυτονόητες προβλέψεις για τους υποψήφιους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, με αποτέλεσμα οι «καραμπόλες» να είναι από τραγελαφικές, έως ξεκαρδιστικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

http://www.cyclades24.gr/index.php/2014-01-15-09-42-24/2014-01-15-10-12-07/notio-aigaio/item/12367-ayto-einai-to-neo-perifereiako