ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: «ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ»

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ  THΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

 

BINTEO

 

 

VROUTSIS«Το Νοσοκομείο της Σαντορίνης, είναι μια περίπτωση, με ειδικά χαρακτηριστικά. Χτίστηκε, επί Νέας Δημοκρατίας, προσπαθήσαμε να το κάνουμε Νοσοκομείο. Δεν βρίσκαμε τους πόρους. Κάναμε διάφορους σχεδιασμούς. Σήμερα βλέπω στο νομοσχέδιο το συγκεκριμένο, να έρχεστε, να νομοθετείτε τη λειτουργία του Νοσοκομείου» είπε ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Γιάννης Βρούτσης, αναφερόμενος στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης. «Θέλω να συνεννοηθούμε. Θα το ψηφίσω και με τα δύο χέρια!. Προσέξτε όμως!. Μέχρι  την ολομέλεια, θα ρθείτε με χρονοδιάγραμμα και οργανόγραμμα», πρόσθεσε μιλώντας από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του κόμματός του για το λεγόμενο «παράλληλο Πρόγραμμα» της κυβέρνησης.

Ο  κ. Βρούτσης, τόνισε επίσης, από το Βήμα της Βουλής: «Τα ψέματα στους σαντορινιούς και στους νησιώτες τελείωσαν. Θυμίζω. Προεκλογικά, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κατέβαιναν στον Αθηνιό και λέγανε για την ανέλκυση του «Sea Diamond» και κέρδισαν τις εκλογές και μέσα στη Σαντορίνη, σε ένα νησί κατ’ εξοχήν επιχειρηματικό. Και δεν κάνατε τίποτα!. Προσέξτε πάλι μην είναι το ίδιο γιοφύρι, το Νοσοκομείο της Σαντορίνης, ΤΟ Γιοφύρι της Άρτας. Θέλω χρονοδιάγραμμα, θέλω τους πόρους από πού θα τους βρείτε και θέλω να μου πείτε και πότε θα γίνει και πότε θα λειτουργήσει».

 

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ

 

 

Στη συνέχεια ο Βουλευτής, υπενθύμισε πως άρθηκαν μέτρα ευεργετικά για τους νησιώτες κατηγορώντας συγκεκριμένα την κυβέρνηση για την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ, ενώ κατά τη διάρκεια της 9λεπτης ομιλίας του άσκησε συνολική κριτική στο περιεχόμενο του Νομοσχεδίου.

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *