Site icon Santonews

ΒΙΝΤΕΟ:ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΑΠΟΚΤΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΛΑΤΕΙΑ-ΠΟΛΥΧΩΡΟ

ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΕΡΓΟ

 

 

Ένα καλό και λειτουργικό έργο, κοντεύει να ολοκληρωθεί στο Καμάρι. Πρόκειται για τη νέα πλατεία, που όμως έχει σχεδιαστεί για πολλαπλές λειτουργίες. Κατεβάζοντας το χώρο μπροστά από το Γραφείο της πρώην Κοινότητας στο επίπεδο του δρόμου, δημιουργήθηκε ένας χώρος που συνδυάζει, χώρο για παιχνίδι παιδιών, ανάπαυλα ηλικιωμένων, καθώς και για την τέλεση υπαίθριων πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Έχει επίσης στεγασμένους χώρους εκδηλώσεων, καθώς και κοινής χρήσης (WC).

  H πρόσβαση από το δρόμο είναι εύκολη, ενώ ένα μικρού ύφους τοιχίο, με διαμόρφωση για καθήμενους ένθεν και ένθεν, παρεμποδίζει την σταθμευτική αδηφαγία των αυτοκινήτων.

Επίσης, έχει τοποθετηθεί ικανός αριθμός καλαίσθητων φωτιστικών στύλων, ενώ το Ηρώο βρίσκεται σε περίοπτη θέση, διευκολύνοντας την τέλεση εκδηλώσεων για την απόδοση τιμών. Σύμφωνα με τις αναρτήσεις του Δήμου στο “Διαύγεια” την Αρχιτεκτονική Μελέτη, έκανε ο κ. Βασίλης Χατζηπέτρος και τη στατική η κ. Λιονουδάκη Ελευθερία. Το έργο, ανέλαβε μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό η “Κοινοπραξία ΠΕΣΣΟΣ ΑΤΕ-ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”,έναντι 188.214,29 ευρώ (χωρίς τον ΦΠΑ), προσφέροντας έκπτωση 48,55% στον αρχικό προϋπολογισμό.

https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%99%CE%99%CE%94%CE%A9%CE%A1%CE%9D-%CE%930%CE%A3?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%92%CE%A0%CE%9B%CE%A9%CE%A1%CE%9D-%CE%A3%CE%97%CE%A0?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%9258%CE%A3%CE%A9%CE%A1%CE%9D-%CE%9E%CE%9A%CE%9E?inline=true

 

ΒΙΝΤΕΟ

Exit mobile version