Site icon Santonews

ΒΙΝΤΕΟΗΧΗΤΙΚΟ: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ, Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ, ΜΙΛΑ

 

 

 

Και ως γιατρός, χειρούργησε στη Σαντορίνη, ο “άξεστος”.

Σε όποιον αρέσει τελικά. Ήταν ο Πολάκης, που άνοιξε το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας. Αλλά αυτός καπνίζει. Και βρίζει. Οι άλλοι οι σεμνοί, το είχαν για νταλίκες (κόλλησαν και οι νταλίκες φρακάρησαν και οι μπουλντόζες του Ελληνικού) ή για πούλημα. Τώρα παραμένει ακέφαλο.

 

Ο Παρασκευάς Σαλίβερος, παραιτήθηκε. Ο Μανώλης Λειβαδάρος, εκπαραθυρώθηκε, προτού καν αναλάβει. Η Σαντορίνη με τα πέντε έβδομα του προϋπολογισμού της ΑΕΜΥ, δεν εκπροσωπείται καν, ή υπο- εκπροσωπείται.  Το μέλλον, άδηλον. Και οι γύπες της «ιδιωτικής πρωτοβουλίας» κρώζουν (δεν είναι τυχαία τα εισαγωγικά. Είναι ιδιωτική αλλά τζογάροντας, σε και με κρατικό χρήμα)

 

«Ήταν πολιτική απόφαση, να ανοίξει το Νοσοκομείο. Μαζί με τον Γιάννη Μπασκόζο και τον Αντρέα Ξανθό, κι εγώ ήμουν ο «εργοδηγός»  του έργου», είπε ο «άξεστος» πρώην Αναπληρωτής Υπουργός, στην ραδιοφωνική μου εκπομπή. Το κρίμα για την εκτίμησή μου στη Ιστορία, το αναλαμβάνω. Να δω ποιοι θα αναλάβουν, την ευθύνη αν πουληθεί αυτό το κόσμημα, που χρηματοδότησε ο ελληνικός λαός. Το θέμα πολιτικό;. Ιδεολογικό;. Ναι, αλλά με την Αριστοτελική έννοια. Για όσους έχουν ενστάσεις για τον Πολάκη, μην μπουν στον κόπο. Για το Δημόσιο Νοσοκομείο Θήρας, μιλάμε.

 

Ότι ψηφίζει ο καθείς, δικαίωμά του. Όμως ούτε τον Αβραμόπουλο που το εγκαινίασε, πρέπει να ξεχάσουμε, ούτε τον Πολάκη που το άνοιξε.

 

 

Exit mobile version