ΒΙΝΤΕΟ: ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΟΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ… ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΗ ΜΟΔΑ

 

 

  ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ_ΜΟΔΑΤρεις συλλογές μόδας με το όνομα ή την έμπνευση από τη Σαντορίνη, παρουσιαστηκαν το τελευταίο διάστημα σε διεθνείς διοργανώσεις. Η μεγάλη ισπανική εταιρεία Bimba y Lola, που παρουσίασε τη νέα της συλλογή με το όνομα Σαντορίνη. “οδηγεί στο ελληνικό αρχιπέλαγος χάρη στην πολυχρωμία και τα υφάσματα διακρίνονται επειδή είναι ελαφριά και εύκολα στη μεταφορά”γράφει το ισπανικό περιοδικό Estendencia και προσθέτει: “ Η κολεξιόν Σαντορίνη θα μπορούσε να περιγραφεί με τα δυό χρώματα: λευκό και μπλε. Χρώματα που έχουν οδηγήσει σε προτάσεις, με το πρώτο ως βάση και το δεύτερο ως πρωταγωνιστή στις λεπτομέρειες”.

Με ελληνικό όνομα, έρχεται η επόμενη συλλογή από την Ινδία. Δημιουργός της η Kangana Ranaut και το όνομά της “Santorini Agapo”. Πήρα την έμπνευση του από την Ελλάδα. Αυτό με κάνει τόσο νοσταλγική τώρα και να είμαι συνεχώς ερωτευμένη με τη συλλογή! Η συλλογή ονομάζεται Σαντορίνη Αγαπώ. Η αντανάκλαση του ονόματος είναι σίγουρο ότι θα τη δείτε αμέσως στα ρούχα. Το ζωντανό γαλάζιο σε συνδυασμό με το λευκό, θα στείλει αμέσως το μυαλό σας στη Σαντορίνη, όπως την ονειρεύεστε”.

Αλλά και η συλλογή, που έρχεται από το Πακιστάν έχει το ελληνικό όνομα “Όμορφη” , με λατινικούς χαρακτήρες. Έχει δημιουργηθεί από τον διασημότερο οίκο μόδας της χώρας και όπως αναφέρει στην αγγλόφωνη εφημερίδα The Express Tribune, η ιδιοκτήτρια του οίκου Saira Rizwan, “πήρε την έμπνευσή της από την όμορφη Σαντορίνη”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *