ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑ ΤΟΥ ΛΕΜΠΡΟΝ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΠΑΝΤΩΣ

 

lembronpougeloΤο Ice Bucket Challenge, είναι μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος ALS, που επιχειρεί να στηρίξει οικονομικά, την έρευνα και θεραπεία για μια ασθένεια που λέγεται Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση. Η ιδέα, είναι απλή, ευφάνταστη και αστεία: Κάποιοι καλούν τους φίλους τους που έχουν δύο επιλογές, ή να δεχτούν ένα κουβά παγωμένο νερό δημοσιοποιώντας όμως μετά του σχετικό Βίντεο, ή να συνεισφέρουν με κάποιο ποσό στην προσπάθεια του ιδρύματος. Οι περισσότεροι βέβαια επιλέγουν και τα δύο. Αλλά έχει και συνέχεια, γιατί ο κάθε μπουγελωμένος πρέπει να επιλέξει και κάποιους άλλους που θα υποστούν τη σχετική δοκιμασία.
Ο μεγάλος σταρ του ΝΒΑ Λεμπρόν Τζέιμς δέχτηκε την πρόκληση του Κέβιν Ντουράντ, του Κέβιν Χάρτ και ενός DJ και καθισμένος σε ένα σκάφος που βρισκόταν ανοιχτά της Σαντορίνης, όπου έκανε ολιγοήμερες διακοπές, δέχτηκε το φιλανθρωπικό μπουγέλο. Φρόντισε μάλιστα να προκαλέσει τον αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, να δεχτεί την ίδια ψυχρολουσία, όπως ήδη έχουν κάνει διάσημοι όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι.

 

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=vszyuzq3x-Q#t=26

http://greece.greekreporter.com/2014/08/18/lebron-james-als-ice-bucket-challenge-obama-santorini-greece/

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=354121&Sport=2&Country=203&Competition=210&Season=10674

Πάντως επειδή οι απόψεις για το που συνέβη το μπουγέλωμα  διϊστανται ( οΛεμπρόν έκανε διακοπές και στη Σαντορίνη και στη Μύκονο) καλούνται οι αναγνώστες να αποφανθούν.