ΒΙΝΤΕΟ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ – ΕΞΑΡΑ

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

 

 

Αμαρτία, ομολογημένη. Κάποιες φορές πας σε εκδηλώσεις, στο στυλ: “Να τα στηρίξουμε λίγο τα παιδιά”. Το ξεκαθαρίσαμε. Η πρόσκληση από το μπαρ- θρύλο της Σαντορίνης, το Beach Bar, έχει όμως πάντα κάτι το ιδιαίτερο. Για όσους δεν ξέρουν, στο Beach Bar, μεγάλωσαν νιάτα, με καλές μουσικές, συντροφικές ατμόσφαιρες και μεταμεσονύχτια ξεσαλώματα. Θρύλος. Με όλη τη σημασία!.

Όταν, λοιπόν με προσκάλεσε η Στέλλα Παπαλάμπρου, προετοιμάστηκα γι αυτό. Για μια συγκαταβατική παρουσία. Οπότε αρχίζω αντίστροφα. Σπύρος Εξάρας. Κιθαρίστας. Ο τύπος, της μιλάει της κιθάρας. Λίγες φορές έχω συναντήσει τέτοιο σπουδαίο δεξιοτέχνη και εμπνευσμένο μουσικό.

Και πάμε στη Στέλλα Παπαλάμπρου. Κι εκεί που αναμετράται με το τραγούδι – μύθο του Λουι Αρμοστρονγκ “What a Wonderfull World”. Λες, “γιατί το κάνεις αυτό κορίτσι μου, στον εαυτό σου;”. Εδώ μιλάμε για τον μύθο, των μύθων. Και ξαφνικά, ανακαλύπτεις μια φρεσκάδα κι ένα μέταλλο που σε καθηλώνουν. Ένα μπράβο δεν είναι αρκετό. Γιατί ότι τραγούδι πήρε στις φωνητικές της χορδές (ακόμα και Εντίθ Πιαφ), το απέδωσε προσωπικά, χωρίς να το αλλοιώσει. Αδικημένος, ο τύπος που έπαιζε πλήκτρα, επειδή δεν συγκράτησα το όνομά του, Δυνατός, όμως.

Αχ βρε Beach Bar, χρειάζομαι μακρύ ταξίδι για να δω τα ωραία που κάνεις. Και δεν το τολμάω τις νύχτες. Αλλά, κάποιον θα βρω να με φέρνει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *