ΒΙΝΤΕΟ: ΠΟΠΗ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ- Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΠΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ  ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΕΒΑΣΜΟ

 

 

Συνήθως τα παιδιά, μόλις μεγαλώσουν θυμούνται κάποιους από τους δασκάλους τους, μερικούς  παλιούς συμμαθητές και ίσως –τα αγόρια- λίγους φίλους από το στρατό. Κάθε γενιά, τις δικές της μνήμες. Η κυρία Πόπη Καραμολέγκου όμως, έχει ένα σπάνιο προνόμιο: από τα σημερινά μικρά παιδιά, μέχρι μεγαλύτερους οικογενειάρχες, να τη θυμούνται, να την αναγνωρίζουν και να την χαιρετούν με σεβασμό. «Καλημέρα Κυρία Πόπη». Και μάλιστα ασυναίσθητα, αποδίδουν εμφατικά το Κυρία.

Το παράξενο είναι, πως λογικά η Κυρία Πόπη, έπρεπε να έχει συνδεθεί με δυσάρεστες και επώδυνες στιγμές της ζωής τους. Γιατί η Κυρία Πόπη, είναι η παιδίατρος του νησιού. Αν μάλιστα, αναφέρει κάποιος τη λέξη παιδίατρος, τότε η συνειρμική απάντηση σε παιδιά και γονείς, είναι «η Κυρία Πόπη». Τόσο πολύ έχει ταυτιστεί με το λειτούργημα της στη Σαντορίνη.

Σαν επιστήμων είναι λαμπρή και έχει περάσει ή έχει προταθεί για πολύ σπουδαίες θέσεις στον κλάδο της. Η ίδια όμως επιμένει να προσφέρει στη Σαντορίνη. Κερδίζοντας τα παιδιά με εκείνο το σπάνιο χαμόγελο, που τα κάνει να νιώθουν ασφάλεια, τους γονείς με την σιγουριά που τους προσφέρει, έχοντας παράλληλα στο ενεργητικό της ζωές που ίσως χάνονταν ή έμεναν με κάποιο επώδυνο κατάλοιπο να τις ταλαιπωρεί.

Μπροστά στην κάμερα, αφηγείται τα πάντα. Τα δικά της παιδικά χρόνια. Την εφηβεία της. Την κλίση της για την επιστήμη και τις μεγάλες επιλογές που πλούτισαν τη Σαντορίνη, με ένα ισχυρό πυλώνα στον κλάδο της Υγείας του Παιδιού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *