ΒΙΝΤΕΟ: ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ HOT SPOTS ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 3 ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

 

 

  ΣΥΡΙΖΑ_ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ_3_2016Επειδή, η φήμη είναι σαν τη φωτιά στα ξερόχορτα. Εξαπλώνεται δηλαδή ταχύτατα και επειδή ο συνωμοσιολόγος, τρομολάγνος, αλαφροΐσκιωτος ή απλά “αφυπνισμένος Έλλην” (όπως αυτοεπαίρεται), σπεύδει να υιοθετήσει την κάθε μπούρδα, η Santonews, ασχολείται -παρ’ ότι δεν το ήθελε- με την ανυπόστατη φήμη περί εγκατάστασης κέντρων παραμονής προσφύγων (Hot Spots) στις Κυκλάδες. Μερικοί έφτασαν μέχρι να υποδείξουν και συγκεκριμένα σημεία στη Σαντορίνη.

Τα δεδομένα είναι απλά: Ένα έγγραφο, έφτασε σε όλες τις Περιφέρειες και Δήμους της χώρας. Αποδέκτες ασφαλώς και οι Δήμοι των Κυκλάδων. Η απλή λογική θα έλεγε πως το να πάρεις κάποιον από ένα νησί, να τον πας σε άλλο νησί και μετά να τον προωθήσεις στον τελικό προορισμό του ή να τον επαναπροωθήσεις στη χώρα του είναι αναποτελεσματικό, αντιοικονομικό, χρονοβόρο και εν τέλει ανόητο. Αλλά οι “αφυπνισμένοι Έλληνες” επιμένουν. Οπότε σηκώνοντας τα χέρια ψηλά, η σελίδα με την κάμερα του Volcano TV αποφάσισε να θέσει συγκεκριμένο ερώτημα στους τρεις κυβερνητικούς Βουλευτές. Η απάντησή τους ήταν ξεκάθαρο όχι, όπως θα δείτε και στα σύντομα Βίντεο.

Βέβαια, ο “αφυπνισμένος Ελληναράς”, εκτός από “αφυπνισμένος” είναι και προβλέψιμος και θα πει “και τι περίμενες να σου πουν αυτοί, αφού στο ίδιο παιχνίδι παίζουν” ή “για να το διαψεύδουν κάτι μυρίζει, αφού δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά”. Εκεί ξανασηκώνεις τα χέρια ψηλά. Εδώ έφτασαν να πιστέψουν και να διαδώσουν ότι σε Δήμο της Θεσσαλονίκης μοιράζονται φυλλάδια του ISIS που καλούν τους χριστιανούς να αλλαξοπιστήσουν αγνοώντας βέβαια ότι προέρχεται από μπουρδο σάιτ που μη ξέροντας τα στοιχειώδη, αντί για το έμβλημα του Ισλαμικού Κράτους, έβαλε τη σημαία της Σαουδικής Αραβίας, επειδή τα αραβικά… μοιάζουν. Ή ότι πρόσφυγες κατέβασαν την εικόνα της Παναγίας παρά τη διάψευση του πρωτοσύγκελου της οικείας Μητρόπολης. (δείτε εδώ και εδώ).

Οπότε, παρατίθενται οι δηλώσεις των Βουλευτών κι ότι τους “φωτίσει” τους αφυπνισμένους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *