Site icon Santonews

ΒΙΝΤΕΟ- ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: ΜΙΚΡΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΕΜΥ ΠΟΥ ΔΕΝ …ΗΞΕΡΕ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΙΣΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

 

 

 

 

 

Η κινητοποίηση για το Νοσοκομείο, είχε μικρή συμμετοχή. Το μόνο καλό που προέκυψε, είναι πως φαίνεται να αποτρέπεται η εκφύλιση του αγώνα σε “επαναστατική γυμναστική” μιας παρέας συγγενών και φίλων. Έγιναν προτάσεις να συγκροτηθεί ένα -άτυπο έστω- όργανο που θα αναλάβει προσπάθεια ενημέρωσης, συγκεκριμενοποίησης των αιτημάτων της τοπικής κοινωνίας και οργανωμένης κλιμάκωσης των διεκδικητικών δράσεων.

Από τη συγκέντρωση όμως προέκυψε ένα εντυπωσιακό νέο. Όπως διαφάνηκε από τα όσα είπαν ομιλητές, ο Πρόεδρος της ΑΕΜΥ κ. Κύριλλος Παπακυρίλλου, δεν ήξερε την κατάσταση που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο. Αυτό τουλάχιστον  μεταφέρθηκε από την ομιλία της γεραρής κ. Μίνας Σκοπελίτη, που συμμετείχε στη συνάντηση του κ. Παπακυρίλλου με τον Σύλλογο Στήριξης, κατά την πρόσφατη ολιγόωρη επίσκεψή του στο νησί. Κατά την οποία μάλιστα, δεν τελεσφόρησε η προσπάθεια του συντονιστικού οργάνου της πρώτης κινητοποίησης να συναντηθεί μαζί του.

Άρα, αν όλα μεταφέρθηκαν ορθά: Η ΑΕΜΥ της οποία περίπου τα 5/8 του προϋπολογισμού, αφορούν στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, δεν ξέρει τι γίνεται σε αυτό. Δηλαδή. Ένας ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου, έχει Διευθυντή που δεν ξέρει τι συμβαίνει στα δωμάτια, στις κρατήσεις και στις εγκαταστάσεις θέρμανσης-κλιματισμού, ασχολούμενος μόνο με το αν σερβίρονται στην ώρα τους τα πρωϊνά των επισκεπτών. Άντε και στο αν λειτουργεί το μπαρ στην πισίνα.

Είναι και αυτό μια αντίληψη. Δηλαδή δεν γίνεται η ορθή διαχείριση των κρατήσεων, οι ελάχιστες καμαριέρες δεν μπορούν να καθαρίσουν τα δωμάτια, , ο κλιματισμός αγκομαχά, οι υποψήφιοι πελάτες ψάχνουν αλλού κατάλυμα, αλλά …από πρωινό στους Θρακομακεδόνες, σκίζουμε.

 

 

Exit mobile version