ΒΙΝΤΕΟ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ

H MAPTYPIA ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

 

 

 

Τα πρωινά του Σαββάτου, έχω αποφασίσει να μην δουλεύω. Ένας καφές με φίλους, είναι πάντα πιο δελεαστική επιλογή. Εκτός αν προκύπτει κάτι. Σήμερα, προέκυψε μια συνάντηση στο ΚΑΠΗ Εμπορείου. Θέμα το Νοσοκομείο και παρόντες ο νέος Διευθυντής κ. Πανοτόπουλος, γιατροί και κάτοικοι του χωριού. Οπότε, η αποστολή εύκολη. Καταγραφή. Δουλειά το απόγευμα και προβολή τη Δευτέρα. Τα όσα ακούστηκαν, πολλά.

Αλλά. Αλλά, ήταν από τις περιπτώσεις που καταλαβαίνει κάποιος πως μια δομή, έχει πετύχει. Για την ώρα, δεν θα γραφούν πολλά. Μόνο μια σύντομη ανάρτηση βίντεο (υπήρξαν κι άλλες ίδιες που θα ακολουθήσουν) από την κυρία Ουρανία (αν συγκράτησα καλά το όνομά της). Μια ηλικιωμένη Μπορειανή. Που απέδειξε, γιατί το Νοσοκομείο ήταν ένα όνειρο και γιατί έγινε μια στιβαρή πραγματικότητα. Και επίσης πως αυτό το πολυφορεμένο -και ταλαιπωρημένο-“όλοι μαζί”, του ταιριάζει.

Μα επειδή έχουμε Νοσοκομείο!. Όχι μόνο κτίριο, μηχανήματα και ηλιόλουστα αίθρια. Αλλά επίσης ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα στον συνάνθρωπο και όλα αυτά τα μετουσιώνουν σε έργο ζωής.

Περισσότερες μαρτυρίες, σε άλλη ανάρτηση. (Γιατί υπήρξαν πολλές αντίστοιχες).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *