ΒΙΝΤΕΟ: ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ (ΠΟΥ ΕΞΙΣΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΤΗ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΠΕΛΕΚΙΑΔΑΣ

 

 

Επειδή, πρέπει το συντομότερο δυνατόν να φύγει από το μυαλό μου (μας), η ντροπή των ημερών. Η Τραμπουκιάδα. Ο μόνος που δεν εμφανίστηκε στη σελίδα, είναι το θύμα. Που το Δημοτικό Συμβούλιο, τον εξίσωσε με τον θύτη. Ο Γιώργος Χάλαρης. Το διαπίστωσα σήμερα. Η προσωπική αίσθηση δικαιοσύνης, απαιτεί να ακουστεί.

Τελευταίο βίντεο. Μνημείο ντροπής για την τοπική Δημοκρατία. Μνημείο, μπουρδολογικής ακράτειας και φιλολογικής ασχετοσύνης  ή στρεψοδικίας για τον Δήμαρχο. Μνημείο ντροπής και για τον γράφοντα, που ένας τραμπούκος μπήκε στο χώρο του και μετά ζητά και τα ρέστα.

 

ΥΓ.

. Από χτες παιδεύομαι για να κόψω το κομμάτι της ομιλίας του δαρθέντος και τα κομπιούτερ μου, πείσμωσαν (αναζητώ χορηγό). Οπότε δείτε από το 49΄:40΄΄ την τοποθέτηση  Χάλαρη στο Δημοτικό Συμβούλιο από το Neasantorinis.gr.

ΥΓ2. Πένθος για την απολεσθείσα αξιοπρέπεια της Δημοτικής Πλειοψηφίας.

ΥΓ3. Κύριε Χάλαρη θα σας μαλώσω ή θα μαλώσω εμένα. Είπατε «έβρισε τα θεία»;. Το αποκλείω. Έχω δει το συγκεκριμένο κύριο να σταυροκοπιέται ευλαβικά, να ασπάζεται τις εικόνες και να ρίχνει τον οβολόν του στο παγκάρι για να ανάψει κεράκι. Μήπως εννοείτε, «έβρισε τη θεία»;. Έχετε καμμιά θεία Ευμορφία, Ευφροσύνη, Ευτέρπη,  Καλλιόπη, ή Ζαμπία, που είχε προσωπικά μαζί της;.

Γιατί βλασφημία, από τόσο καλό χριστιανό δεν πιστεύω πως εκστομίστηκε.

ΥΓ4.  Χάλαρη, αν ξέρεις τι τράβηξα από το μεσημέρι για να ανεβάσω το βίντεό σου, πρέπει να με πληρώσεις με πολλά κατσούνια και τοματάκια. Τόσο μουλάρωμα από τον υπολογιστή, πρώτη μου φορά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *