ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΛΙΣ 17΄΄ : ΚΟΜΒΟΣ Ή ΒΡΟΧΟΣ;

ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΥΡΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

 

 

 

Το κρύο βαρύ, αέρας πολύς και ο Ζαμπέτας, εις μάτην αφηγείται τα “Αποσπάσματα από Έρωτες”. Είναι Σάββατο, αλλά η ιστορία, ξεκίνησε την προηγούμενη μέρα. Έκανα λάθος και πήρα τον φυσιολογικό δρόμο προς το κέντρο του Καμαρίου, που αποφεύγω εδώ και χρόνια όπως τους πληκτικούς έρωτες και τον κατηραμένον όφιν.

Την άλλη μέρα, το πήρα, αμέτι μουχαμέτι. Θα ξαναπάω, είπα, αλλά με την κάμερα στο παρμπρίζ.

Δεδομένα. Τρέχω με 10 χιλιόμετρα την ώρα (ακόμα και χελώνα θα μου έβγαζε τη γλώσσα). Πηγαίνω προς αυτόν τον κόμβο. Και ερωτώ, εσείς οι νοήμονες αναγνώστες (διότι το δικό μου IQ, είναι ραδικιού) πόσο χρόνο θα κάνατε για να καταλάβετε, μέσα σε αυτό το …αλσύλλιο από ταμπέλες, πως θα στρίψετε προς το κέντρο του χωριού;.

Και καλά ένα μικρού ή μεσαίου μεγέθους ΙΧ. Ένα φορτηγό;. Ένα από τα Πούλματα (sic);. Ποιός σκέφτηκε αυτόν τον κόμβο, που αποδεικνύεται βρόχος;. Τι χρειάζεται εκεί;.

Αλλά το κουίζ-κουίζ. Με την επιτρεπόμενη ταχύτητα των 30 χιλιομέτρων την ώρα, ας πάει κάποιος καλός οδηγός για να μου πει, πόσο χρειάζεται για να διακρίνει και να αποφασίσει τη δίοδο για τον προορισμό του. Γιατί για το δικό μου IQ, έκανα την αυτοκριτική μου.

Και το αστείο είναι, πως πλερώσαμε για αυτήν την …υπέροχη ιδέα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *