Site icon Santonews

ΒΙΝΤΕΟ-ΗΧΗΤΙΚΟ: ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΚΡΟΤΕΣΚΟ

 

 

 

 

 

Η κ. Λίτσα Πετίνη, Πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης του Νοσοκομείου (μετέξελιξη του αντίστοιχου «Στήριξης Κέντρου Υγείας»), μιλώντας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από την  υγειονομική μονάδα, προέβη σε απίστευτες αποκαλύψεις.

 

Ενώ τόσα χρόνια η τοπική κοινωνία, αυτοοικτίρεται και αυτομαστιγώνεται πως δεν στηρίζει το Νοσοκομείο, συναντά άρνηση όταν το πράττει σε ένα βαθμό. Όταν προσφέρει, κάποιοι κλωτσάνε την  προσφορά της.

Είναι όμως καλύτερο, να ακούσετε την κυρία Πετίνη, που μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Σαντορίνη 106,4 fm, αποκάλυψε περισσότερα γι αυτήν την υπόθεση που φαντάζει εξωφρενική. Και βέβαια τα λεχθέντα της Προέδρου χρήζουν απάντησης. Πρώτα από τον Πρόεδρο της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ). Μετά από την Εντεταλμένη Σύμβουλο για το Νοσοκομείο και Αντιπρόεδρο της ΑΕΜΥ. Και βέβαια, από τους δύο εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, για τους οποίους αποτελεί και ηθική υποχρέωση, προς τους συντοπίτες τους.

 

ΥΓ. Στο τέλος του ηχητικού-βίντεο, μπορείτε να δείτε τα όσα είπε η , Πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης του Νοσοκομείου στη συγκέντρωση.

 

 

Exit mobile version