ΒΙΝΤΕΟ: Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΩΝ

ΓΑΜΟΙ-ΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

 

 

  Μάλλον το λένε Huong Giang Idol. Πάντως, είναι από το Βιετνάμ, αν και κοκκινομάλλα. Ίσως πάλι να είναι τραγουδίστρια. Και μάλιστα μάλλον επιτυχημένη στη χώρα της. Οπότε, με δεδομένη την -όντως μεγάλη!- αγάπη των Βιετναμέζων για τη Σαντορίνη, επέλεξε το νησί για να γυρίσει το νέο της βίντεο-κλιπ, διαφημιστικό. Το γεγονός φιλοξενείται σε πολλές εφημερίδες της -πρώην- “χώρας του Χο Τσι Μινχ” (μάλλον θα τρίζουν τα κόκαλά του!). Φυσικά, μπορεί και να μην είναι τραγουδίστρια- ομολογώ, πως δεν πολυ-έβγαλα άκρη!. Ίσως είναι ένα σόου σαν αυτά τα ελληνικά, όπου όλοι οι παρουσιαστές είναι εκστασιασμένοι και μες στην τρελή χαρά. Πάντως το βίντεο είναι καλό, η μουσική μάλλον ξένη προς τα ακούσματά μας, αλλά τα τοπία οικεία.

Η εφημερίδα ngoisao.net και πολλές άλλες δείχνουν το βίντεο με ένα γάμο στο νησί των ηφαιστείων. “Όχι μόνο για το όμορφο ηλιοβασίλεμα αλλά και το γεγονός πως η Σαντορίνη διαθέτει και πολύ ιδιαίτερες παραλίες”, γράφει η ngoisao.net και προσθέτει: “Το νησί είναι τ α κατάλοιπαενός ηφαιστειακού κρατήρα, έτσι υπάρχει μια θερμή άνοιξη, παραλίες με ένα παράξενο χρώμα[…]Οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά της θάλασσας της Σαντορίνης: οι θαλασσινές αποχρώσεις αλλάζουν με το ηλιακό φως της ημέρας, μερικές φορές είναι μπλε, όταν το ασημένιο φως λάμπει, ενώ βάφονται στο πορτοκαλί κατά το ηλιοβασίλεμα. Στη Σαντορίνη, οι παραλίες, ονομάζονται με βάση το χρώμα της άμμου: μαύρη παραλία, κόκκινη παραλία, άσπρη παραλία.  Αλλά ανεξάρτητα από το χρώμα των παραλιών, τα νερά τους είναι πάντα καθαρά”.

Το ρεπορτάζ, περιηγείται σε όλα τα σημεία του νησιού και με τη βοήθεια των πρωταγωνιστών, δείχνει την απω- ανατολίτικη αίσθηση του ρομαντισμού, αλλά και την αισθητική τους . “Τα αριστοκρατικά σπίτια που συνοδεύονται από σκάλες, στην πλευρά της κορυφογραμμής του βουνού δημιουργούν το χαρακτηριστικό ομορφιάς για τη Σαντορίνη. Ερχόμενοι σε αυτό το νησί, οι επισκέπτες θα νιώθουν σαν αν είναι στον παράδεισο, επειδή όλα τα κτίρια στη Σαντορίνη είναι βαμμένα λευκά – εκκλησίες, σπίτια και ξενοδοχεία, ενώ όλα ξεχωρίζουν απέναντι στη θάλασσα και τον γαλάζιο ουρανό. […]Η ομοιογένεια του καθαρού λευκού που αναμιγνύεται με το δροσερό μπλε του κοβαλτίου δημιουργεί ένα αρμονικό και χαρακτηριστικό κλίμα νησί”.

 

thien-duong-santorini-trong-mv-cua-huong-giang-idol

thien-duong-santorini-trong-mv-cua-huong-giang-idol-1

Bãi biển đỏ, bãi biển đen – trải nghiệm thú vị cho những người thích phiêu lưu

thien-duong-santorini-trong-mv-cua-huong-giang-idol-2

Kiến trúc độc đáo với mái vòm xanh cobalt đầy quyến rũ

thien-duong-santorini-trong-mv-cua-huong-giang-idol-3

Không khí bình yên ở khu phố đi bộ, làng cổ Oia

thien-duong-santorini-trong-mv-cua-huong-giang-idol-4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *