Site icon Santonews

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΠΙΤΗΔΕΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ

ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΑΒΕ

 

 

Μια επιτήδεια κλοπή διεπράχθη σε κατάστημα στο Καμάρι. Ο δράστης, συνοδευόμενος από το παιδάκι του (6-7 ετών), μπήκε σε κατάστημα και αφού σιγοπυρεύτηκε πως δεν υπήρχε κάποιος στον διπλανό διάδρομο, άρπαξε ένα ακριβό ουίσκι και το έβαλε στη μαύρη τσάντα που κουβαλούσε. Στη συνέχεια, πήγε να πάρει και άλλο ακριβό ουίσκι, αλλά του έπεσε κάτω και αυτός ατάραχος το έσπρωξε στο πλάι.

Από τον θόρυβο όμως, ο καταστηματάρχης πήγε στο διάδρομο και του είπε πως αφού έσπασε το μπουκάλι πρέπει να το πληρώσει, λέγοντάς του, πως είχε καταγραφεί στις; κάμερες επιτήρησης. Ο δράστης συμφώνησε, και είπε πως θα πάει  στο αυτοκίνητο να πάρει τα χρήματα. Στη συνέχεια όμως το έσκασε, αλλά ο καταστηματάρχης, πήρε τον αριθμό του και ειδοποίησε την αστυνομία.

 

Στη συνέχεια, γύρισε μερικά δευτερόλεπτα πίσω την καταγραφή της κάμερας, και είδε πως εκτός από το σπασμένο μπουκάλι, ο δράστης είχε ήδη βάλει στην τσάντα του το πρώτο μπουκάλι.

Την επόμενη μέρα, ένας αστυνομικός τον αναγνώρισε και τον συνέλαβε. Σύμφωνα με πληροφορίες της Santonews, είναι Γεωργιανής καταγωγής, με ποινικό μητρώο και αντίστοιχη δράση.

 

Exit mobile version