ΒΙΝΤΕΟ: ΑΣ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

 

 

Ας μη μείνουμε στα λόγια!. Και κάποιοι δεν έμειναν. Πρώτα μια ομάδα κυριών του νησιού. Η Ομάδα “Ας μη μείνουμε στα λόγια”, της Σαντορίνης

Χτύπησαν πόρτες, μίλησαν με κόσμο, έφεραν στο φως ένα αθέατο σε πολλούς πρόβλημα. Εκείνο, των οικογενειών που αναγκάζονται να τα παρατήσουν όλα, περνώντας μέρες και μήνες, σε θαλάμους νοσηλείας. Πέρυσι, οι Κυρίες της Σαντορίνης, μάζεψαν κάποια μικρά δωράκια. Ζεστά χαμόγελα για τα παιδιά που πάλευαν με τις νεοπλασίες και τους γονείς που ξενυχτούσαν με κομμένη την ανάσα.

Φέτος, έκαναν ένα άλμα. Κάλεσαν τις οικογένειες αποθεραπευμένων παιδιών για μια σύντομη εκδρομή στη Σαντορίνη. Ήταν, υπέροχο. Μας πήραν τις καρδιές. Και βέβαια, το οφείλουμε στα κορίτσια του “Ας μη μείνουμε στα λόγια”, σε συνεργασία με το Σύλλογο “Πίστη”, έφεραν αυτό το φωτεινό διάλειμμα στις καρδιές όλων.

Οι τρεις που μιλάνε στην κάμερα, αναλύουν το αρχικό τους κίνητρο. Αλλά μαζί τους είναι κι άλλες. Πολλές. Που προτιμούν να μείνουν ανώνυμες. Και μαζί πολλοί επιχειρηματίες, που άνοιξαν απλόχερα και απλόχωρα την αγκαλιά τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *