Site icon Santonews

Βίντεο: Αγέλη αδέσποτων, δαγκώνει επισκέπτρια

Ρεπορτάζ, Τατιάνα Σαββίδου

 

 

 

 

Τρίτη 21 Μαΐου.  Περίπου 7 το πρωί. Ευθεία Φηρών – Πύργου και μια επισκέπτρια δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων.

 

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε η Santonews, η νεαρή γυναίκα από την Άπω Ανατολή κοιτά τρομοκρατημένη τις δαγκωματιές που της προκάλεσε επίθεση αδέσποτων σκύλων. Ενώ είναι έκπληκτη και φοβισμένη ακόμα, περνά από μπροστά της και άλλο μέλος της αγέλης, που μάλλον είχε βγει στο δρόμο έπειτα από …πεντάστερο πρωινό στη χωματερή .

 

Δυο μεγαλόσωμα αδέσποτα, της επιτέθηκαν την έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να την δαγκώνουν. Το ευτύχημα ήταν πως εκείνη τη στιγμή, ένας άντρας με μηχανάκι, την αντιλήφθηκε και τη γλίτωσε από τα χειρότερα, σταματώντας και απομακρύνοντας τα επιθετικά αδέσποτα.

 

Τα αποτελέσματα μιας συνεχούς αδυναμίας αντιμετώπισης του προβλήματος, ορατά για άλλη μια φορά.  Το ζήτημα των αδέσποτων ζώων είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια στην Σαντορίνη.

Απαντήσεις από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Θήρας;. Ποιες; Παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά στο νησί και μάλιστα στην πρωτεύουσα του.  Τα Φηρά! .

Μήνυμα; Ελάτε αγαπητοί επισκέπτες στο όμορφο νησί μας, αλλά με δική σας ευθύνη!. Το “Αν”,  φύγετε σώοι και αβλαβείς, θα φανεί στο χειροκρότημα!.

 

 

Exit mobile version