“ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΜΕ”…

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Δ. ΜΠΑΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΡ

 

 

 

Ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.

Ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.

“Βγάλε τη σκούφια σου και βάραμε !!!

Μετά την κουτοπόνηρη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για πρόεδρο στο Ε.Σ.Ρ. τον Βύρωνα Πολύδωρα , άκουσα και αυτό το επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ για τη αρνητική στάση της Ν.Δ. Ότι δηλαδή το Σύνταγμα προβλέπει τα 4/5 της βουλής για την συγκρότηση του Ε.Σ.Ρ. επιβάλλοντας έτσι με έμμεσο τρόπο Συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων για την σύσταση, του τόσο σημαντικού ανεξάρτητου θεσμού, και ότι εάν η Ν.Δ. δεν την αποδεχθεί, τότε θα αποδείξει ότι δεν σέβεται το Σύνταγμα και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι οι εκλογές και η ανάληψη της Εξουσίας ! Σκέφτηκα τότε με πικρό χαμόγελο. Βγάλε τη σκούφια σου και βάραμε!!.

Γιατί δεν έχουν περάσει ούτε δύο χρόνια από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε την ίδια τακτική στην εκλογή του κορυφαίου θεσμού της χώρας που προβλέπει το Σύνταγμα και είναι η εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας, αρνούμενος να ψηφίσει οιοδήποτε πρόσωπο, ώστε να σύρει τη χώρα σε εκλογές, όπως και έκανε, για να ….την σώσει!. Το ίδιο παραμύθι που ακούγεται χρόνια τώρα μετά την Μεταπολίτευση. Το ίδιο που κάνει τώρα και η Ν.Δ., η οποία καθώς μυρίστηκε εξουσία δίνει και κάνει τα πάντα για να την αποκτήσει.

Το ΠΑΣΟΚ, αντιμετωπίζοντας την ζοφερή πραγματικότητα, αποφάσισε να σταματήσει το καταστρεπτικό για την χώρα παραμύθι, και να μιλήσει με ειλικρίνειά στο λαό, αλλά… καταποντίστηκε! Γιατί ο λαός είχε μάθει να ζει με παραμύθια!

Τώρα προσγειωμένο και περισσότερο υπεύθυνο από κάθε φορά, έχοντας αφήσει πίσω τα λάθη του παρελθόντος, ως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, έχει αντιληφθεί ότι, το πρόβλημα της χώρας δεν μπορεί να λυθεί από Μονοκομματικές Κυβερνήσεις, ούτε με την χώρα έξω από την Ευρώπη, όπως τα δύο ακραία κόμματα υποστηρίζουν απομονωμένη και αδύναμη Οικονομικά και Αμυντικά. Έτσι μετά από τις καταστροφικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, και αφού απεδείχθη ότι είχε δίκιο και δεν υπήρχε άλλος δρόμος, προσπαθεί να συσπειρώσει τον Κεντροαριστερό χώρο, και ως ρυθμιστής της κατάστασης να εξαναγκάσει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ν.Δ. ακολουθώντας το μοναδικό δρόμο, να σταματήσουν να λένε παραμύθια, και όλοι μαζί, δείχνοντας μια σταθερή πολιτική εικόνα προς το Εξωτερικό, και εμπνέοντας στο λαό με μια άλλη υπεύθυνη συμπεριφορά και πολιτική παιδεία, να σταματήσουν τον κατήφορο, να προστατεύσουν την Ελλάδα από εξωτερικούς κινδύνους , και να αποκαταστήσουν σιγά-σιγά όσα λόγω κρίσης έχουν χάσει οι Έλληνες δίνοντας έτσι μια ελπίδα στους νέους μας.!!! .

Δημήτρης Μπάιλας

π. Νομάρχης Κυκλάδων & Υποψήφιος Βουλευτής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ”

Save

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *