ΒΑΖΑΑR ΤΗΣ “ΠΙΣΤΗΣ” ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΟ ΘΗΡΑΣ- ΑΕ-ΛΕΜΕΣΟΥ

ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ

 

 

 

Πάμε μαζί με ‘’Πίστη’’να χαρίσουμε κι άλλα χαμόγελα ,αύριο Τετάρτη από τις 5:30 στο κλειστό γήπεδο θα εκθέσουμε Χριστουγεννιάτικα είδη ,κοσμήματα ,μπρελόκ κ.α. με σκοπό να ενισχύσουμε το Σύλλογο που παλεύει να βοηθήσει τα παιδιά στα οικολογικά ,το κόστος είναι μόλις από 2-20€ και μπορούμε όλοι να προσφέρουμε !!”

 

 

Όπως ακριβώς, είναι και ο τίτλος της πρωτοβουλίας. “Πίστη”. Μια ομάδα κυριών του νησιού την απέκτησε την Πίστη, την ενστερνίστηκε και την υπηρετεί με αφοσίωση.

Οι Κυρίες της Σαντορίνης, μάζεψαν κάποια μικρά δωράκια. Ζεστά χαμόγελα για τα παιδιά που πάλευαν με τις νεοπλασίες και τους γονείς που ξενυχτούσαν με κομμένη την ανάσα.

Μας πήραν τις καρδιές φέρνοντας ένα φωτεινό διάλειμμα, για όσους νομίζουν πως ο αγώνας της ζωής, περιορίζεται στις δικές τους αγωνίες.

Τώρα, σε συνεργασία με τον ΑΟ Θήρας, συνεχίζουν. Ένα μικρό Bazaar, με φτηνά όμορφα δωράκια που έχουν “ακριβό” αντίκτυπο. Σε έναν πάγκο έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο. Πριν τον αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού. Με όλο το ποσό (από 2 ευρώ, κοστίζουν τα χειροτεχνήματα και δωράκια), που δίνουν κουράγιο και να σκορπίζουν χαμόγελα σε παιδιά και οικογένειες, που δίνουν έναν διαφορετικό, αλλά δύσκολο, αγώνα ζωής. Με “Πίστη”. Με αφοσιωμένες εθελόντριες από τη Σαντορίνη. Και με τη συμμετοχή, όσων θέλουν και μπορούν. Ελάτε!.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *