Site icon Santonews

US NEWS: Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΓΑΜΗΛΙΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΠΑΡΙΣΙ, ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΚΟ

 

 

  Κορυφαίο γαμήλιο προορισμό της Ευρώπης, ανακήρυξε η μεγάλη αμερικανική επιθεώρηση US News and World Report (κυκλοφορεί από το 1933) τη Σαντορίνη. Βασισμένη σε μια μέθοδο που περιλαμβάνει την ανάλυση προτιμήσεων των αναγνωστών της από μια ομάδα ειδικών στα ταξίδια, η επιθεώρηση, καταλήγει κάθε χρόνο σε μια λίστα με τις τάσεις της χρονιάς.

Γιατί να πάτε;”, γράφει η US NEWS, για να απαντήσει στο ερώτημα με μια σειρά φωτογραφιών και το σχόλιο: “ Η Σαντορίνη δελεάζει τους νεόνυμφους με το μαγευτικό τοπίο της. Περάστε το μήνα του μέλιτος σας, περιηγούμενοι στο παρελθόν με τα ασβεστωμένα κτίρια, την αναρρίχηση σε απόκρημνα βράχια και το κολύμπι στο Αιγαίο Πέλαγος. Επιπλέον, τα θεϊκά γεύματα με θαλασσινά θα σας κάνουν το ταξίδι αξέχαστο”.

Στην επόμενη σελίδα, όπου έχει μια πιο αναλυτική παρουσίαση, σημειώνει, μεταξύ άλλων: “ Μπορείτε επίσης να αφεθείτε στις αρχαιολογικές απολαύσεις. Να επισκεφτείτε το εντυπωσιακά διατηρημένο Ακρωτήρι ή να ανεβείτε τα αρχαία σκαλοπάτια που οδηγούν στην ιστορική πόλη του Μανωλά στη Θηρασιά. Από εκεί, θα έχετε μια εκπληκτική θέα στην καλντέρα, μια λαμπερή τουρκουάζ λίμνη του νερού που είναι ο πυρήνας για τα ποικίλα νησιά του μικρού αρχιπελάγους”.

Exit mobile version