Η TRIVAGO, ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Η TRIVAGO, ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 TRIVAGO LOGO

  Ένα ακόμα βήμα στην εμπορική της στρατηγική, πραγματοποιεί η δημοφιλής ιντερνετική πλατφόρμα «trivago».    Με αφορμή την επιλογή του νησιού ως δημοφιλέστερου προορισμού Μεσογείου, η εταιρεία διοργανώνει σεμινάριο με τον τίτλο «trivago – Διαδικτυακό εργαλείο για ξενοδόχους».  Την επιλογή των προορισμών, έκαναν οι χρήστες της σελίδας κι οι διαχειριστές, σε συνεργασία με την τοπική Ένωση Ξενοδόχων, δημιουργούν τις συνθήκες για αμοιβαία επωφελέστερες πρακτικές.

 «Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών στον κόσμο, www.trivago.gr σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, και την υποστήριξη του Δήμου Θήρας, με αφορμή την βράβευση του νησιού ως τον δημοφιλέστερο προορισμό της Μεσογείου για το 2013, διοργανώνουν σεμινάριο με τίτλο «trivago – Διαδικτυακό εργαλείο για ξενοδόχους».

Η βράβευση και το σεμινάριο θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 05 Οκτώβριου 2013 και ώρα 16:00 στο Αρχοντικό Μαρκεζίνη στη Μεσσαριά.

Ο δημοφιλέστερος προορισμός της Μεσογείου για το 2013, αποχαιρετά ένα επιτυχημένο καλοκαίρι και βραβεύεται από τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών στον κόσμο www.trivago.gr

Οι χρήστες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη Σαντορίνη και την κατέταξαν ως τον νούμερο ένα προορισμό στις προτιμήσεις τους για διακοπές.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα απονεμηθεί στο δήμαρχο του νησιού, στην Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και στο σωματείο τουριστικών καταλυμάτων «Ατλαντίδα» το βραβείο του «δημοφιλέστερου προορισμού της Μεσογείου 2013».

Πάντα πιστή στις αρχές λειτουργίας της και με κύριο μέλημα την καλύτερη ενημέρωση των Ελλήνων ξενοδόχων, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τη διαδικτυακή τους φήμη και κατά επέκταση τις κρατήσεις τους, η www.trivago.gr ταξιδεύει στη Σαντορίνη και παραδίδει τα κλειδιά των διαδικτυακών πυλών της επιτυχίας, στους ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων στο δημοφιλέστερο νησί της Ελλάδας.

Του σεμιναρίου θα ηγηθεί η Country Developer της ελληνικής πλατφόρμας της trivago κ. Χαρά Γεωργιάδου, η οποία θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για την εξέλιξη και δύναμη του Διαδικτύου τα τελευταία χρόνια στο χώρο του τουρισμού και πως μπορούν οι ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων και καταλυμάτων χρησιμοποιώντας απλές τεχνικές να επωφεληθούν χρησιμοποιώντας το».

Ο υπεύθυνος του τμήματος Hotel Relations της ελληνικής πλατφόρμας, κ. Αναστάσιος Κύρτσης, θα παρουσιάσει όλες τις δωρεάν διαθέσιμες υπηρεσίες της trivago και θα υποδείξει τρόπους χρησιμοποίησης τους προς όφελος των ιδιοκτητών. Πως μπορώ να διαχειριστώ το προφίλ μου; Πως θα επιτύχω περισσότερες κρατήσεις; Πως θα αυξήσω τη διαδικτυακή μου φήμη και πως μπορεί αυτό να με βοηθήσει; Είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που θα απαντηθούν στο σεμινάριο της 5ης Οκτωβρίου στη Σαντορίνη.

Η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων για την Ελλάδα κα. Χριστίνα Λένη, θα παρουσιάσει τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι ξενοδόχοι να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας. Πως βοηθάει η συμμετοχή του ξενοδοχείου μου σε ένα δελτίο τύπου; Γιατί είναι καλό να ακολουθώ στα social media την trivago; Πως μπορώ να συνεργαστώ με την trivago για ακόμα καλύτερη προβολή; Όλα τα παραπάνω ερωτήματα θα απαντηθούν στο σεμινάριο της trivago.

Από πλευράς της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης προσκεκλημένος εισηγητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Γιαννάτος, Internet Business Developer της εταιρίας Panadvert, που θα μιλήσει με θέμα «Η επιρροή των social media στις online κρατήσεις».