ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ – ΟΙΑΣ

 

 

Ολοκληρώθηκε η τριήμερη επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γεώργιου Λεονταρίτη στη Σαντορίνη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο Αντιπεριφερειάρχης παρέστη στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου και ενημέρωσε το Σώμα για τις επικείμενες παρεμβάσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σαντορίνης.

Όπως τόνισε ο κ. Λεονταρίτης, την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα οδοποιίας με άσφαλτο κλειστού τύπου από την διασταύρωση Καμαρίου μέχρι το Αεροδρόμιο και από τον Καρτεράδο μέχρι την διασταύρωση προς Μεσσαριά. Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών, θα πραγματοποιηθούν έργα διαγράμμισης και αλλαγής σήμανσης (πινακίδων) σε όλο το επαρχιακό δίκτυο του νησιού.

Την Τετάρτη μετέβησαν στο νησί ο Προϊστάμενος και στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οι οποίοι, παρουσία της δημοτικής αρχής και στελεχών της Εγνατίας Α.Ε., πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο του επαρχιακού οδικού δικτύου στο οποίο διαπιστώθηκε πρόβλημα μετά από την τελευταία βροχόπτωση, με σκοπό να δοθούν κατευθύνσεις και οδηγίες για τη δρομολόγηση της άμεσης αντιμετώπισής του.

Το ίδιο βράδυ στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη, με τη συμμετοχή του Δημάρχου και παρουσία των στελεχών της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής και της Εγνατίας Α.Ε., με τα τελευταία να δεσμεύονται για την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων που διαπιστώθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σαντορίνη, ο κ. Λεονταρίτης είχε επίσης επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες του Επαρχείου και θεσμικούς φορείς του νησιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *