ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ:ΜΙΝΑ ΣΚΟΠΕΛΙΤΟΥ- “ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ’

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

 

 

 

“Ήμουν κι εγώ εκεί»
Με αφορμή το νούμερο 60 που είδα να αναγράφεται σε μερικά πανό της αιμοδοσίας, τα οποία στολίζουν τις τελευταίες ημέρες τις διασταυρώσεις των δρόμων της Σαντορίνης, αναλογίστηκα το πώς ξεκίνησε αυτή η ΔΡΑΣΗ λίγων ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης, συσπείρωσε πολλούς ακόμη, διαρκεί κοντά 30 χρόνια (1992 έως σήμερα) και ελπίζουμε να τη συνεχίσουν σαν «παράδοση» οι επόμενες γενιές.
 
Όσοι ενημερώνονταν και ενημερώνονται για την ύπαρξη της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης, αυθόρμητα συντάσσονται στα μέλη της.
Ο Εθελοντισμός για την Αιμοδοσία συγκινεί κάθε ανθρώπινη ψυχή, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι το αίμα δεν αγοράζεται, ούτε πωλείται, αλλά χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.
 
 
Στην ομάδα της ενημέρωσης , στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σαντορίνης, κάθε φορά που έρχεται το κλιμάκιο της Αιμοδοσίας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από τα βάθη της καρδιάς μας, τους Εθελοντές Αιμοδότες για την αθρόα συμμετοχή τους και τους Νέους Αιμοδότες που πληθαίνουν τις «τάξεις» μας.
 
«ΜΠΡΑΒΟ» στους Εθελοντές Αιμοδότες της Σαντορίνης εξέφρασε ο Διευθυντής της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» κ. Μπόλλας και συνέχισε με την παρότρυνση
«Όλη η Ελλάδα ας γίνει Σαντορίνη».
Μίνα Σκοπελίτου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *