ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΝΑΞΟΥ

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

 

 

 

 

 

Φωτο:Naxospress.gr

«Δελτίο Τύπου ΣΥΝΑΝΚ για την σωματική επίθεση σε υπάλληλο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την ώρα που ασκούσε τις εκ του νόμου αρμοδιότητές της ως Προέδρου της Επιτροπής για την εξέταση αυθαιρέτων.

 

 

 

Καταδικάζουμε την σωματική επίθεση που δέχτηκε υπάλληλος από ιδιώτη την ώρα που εκτελούσε τα καθήκοντά της ως Πρόεδρος επιτροπής ελέγχου αυθαίρετων κατασκευών . Η επίθεση αυτή ασκήθηκε παρουσία πολιτών και λοιπόν εργαζομένων την ώρα που η επιτροπή εξέταζε την υπόθεσή του και τον ενημέρωνε για τις διορθώσεις που έπρεπε να γίνουν. Αν κάποιοι νομίζουν ότι θα τρομοκρατούν υπαλλήλους με όποιο τρόπο πιστεύουν ακόμη και με την χρήση βίας θα πρέπει να παίρνουν την απάντηση που χρειάζεται και από την κάθε Διοίκηση αλλά και από την Δικαιοσύνη που πρέπει να παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα.

 

Επειδή τελευταία τα φαινόμενα αυτά- ελπίζουμε τυχαία – εμφανίστηκαν και αλλού στον Νομό μας , δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα μείνουν αναπάντητες αυτές οι επιθέσεις και θα κληθούν να αναλάβουν οι επιτιθέμενοι τις ευθύνες τους απέναντι στους συναδέλφους εργαζόμενους και κυρίως απέναντι στον Νόμο έτσι ώστε να καταλάβει ο κάθε ένας ότι η τρομοκράτηση για τις επιτεύξεις ιδίων συμφερόντων κόντρα στην νομοθεσία και πιθανότατα κόντρα σε δικαιώματα άλλων δεν θα περνάει ατιμώρητα .

 

Καλούμε την Διοίκηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να φροντίσει να πάρει όλα τα μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα καθώς και να προσφέρει ότι χρειάζεται για να δικαιωθεί η Υπάλληλος στη θέση της οποίας θα μπορούσε να βρεθεί άλλωστε κάθε υπάλληλος αλλά και αιρετός που ασκεί το καθήκον του .

 

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην συνάδελφο και ελπίζουμε σύντομα να ξεπεράσει το συμβάν αυτό πάντα με την διευκρίνιση προς όλους ότι δεν θα μένουν αναπάντητες αυτές οι επιθέσεις» .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *