ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

boxsantorini«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 στις 20:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. οι αγώνες πυγμαχίας στο πλαίσιο του «2ο Κυπέλλου Πυγμαχίας ΠΡΑΒΑΤΖΗ».
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σαντορίνης διοργάνωσαν τους αγώνες υπό την αιγίδα και την αμέριστη συμπαράσταση του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σκαι του Δήμου Θήρας.
Είκοσι αθλητές πυγμαχίας αγωνίστηκαν, όπου διεκδίκησαν την συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα και ταυτόχρονα μία καλύτερη θέση στη βαθμολογική τους κατάταξη στη RANK LIST.
Ήταν η πρώτη σημαντική αθλητική διοργάνωση σε ατομικό Ολυμπιακό άθλημα που φιλοξενήθηκε στο νησί μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους που γέμισαν τις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΔΑΠΠΟΣ όπου απόλαυσαν και χειροκρότησαν τους συναρπαστικούς αγώνες και την προσπάθεια των αθλητών, ταυτόχρονα είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα τις « Πυγμαχίας».
Στο ενδιάμεσο πρόγραμμα των αγώνων η ομάδα του αγωνιστικού τμήματος Τάεκβοντο του Πανιώνιου Γυμναστικού Συλλόγου Σαντορίνηςπραγματοποίησε μια ξεχωριστή επίδειξη δεξιοτεχνίας και τεχνικών αυτοάμυνας.

Ο εμνπευστής της διοργάνωσης κ. Ε. Φουστέρης

Ο εμνπευστής της διοργάνωσης κ. Ε. Φουστέρης

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια πρωτοβουλία του συμπολίτη μας κ. Φουστέρη Ευάγγελου και του προπονητή του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού κ. Αϊδινιώτη Ιωάννη που αγκαλιάστηκε με θέρμη από τον πρόεδρο και το Δ.Σ του Οργανισμού.
Τίμησαν με την παρουσία τους αγώνες Πυγμαχίας οι κ.Μάϊνας Ηλίας – Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Αιγαίου , ο κ. Καντζέλης Αντώνιος Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ, ο Αντιδήμαρχος Θήρας υπεύθυνος Αθλητισμού κ.Καμπουράκης Νικόλαος για τον Δήμο Θήρας , ο κ. Φουστέρης Ευάγγελος και κ. Δούκας Νικόλαος. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας βράβευσε όλους τους επίσημους για την βοήθεια τους για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων στην Θήρα.
Για τους αγώνες του 2ΟΥ Κυπέλλου Πυγμαχίας « Πραβάτζη»στην Σαντορίνη παραβρέθηκαν οι κ .Γαζής Κωνσταντίνος Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, ο κ. Λένος Γεώργιος Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Φιλάθλων ιδιότητας , η κα. Σπανέα Σπυριδούλα Ίρης Δημοσιογράφος της Εφημερίδας « Καθημερινής», ο κ. Γασπαρινάτος Δημήτριος Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας , ο κ. Τρικαλιώτης Περικλής Γενικός Γραμματέας και ο κ. Βιδάλης Θεόδωρος πρώην Πυγμάχος – Διαιτητής Πυγμαχίας – πρώην διεθνής Διαιτητής Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος και Κομισάριος αγώνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος !!!
Είκοσι (20) στον αριθμό οι αθλητές που αγωνίστηκαν σε δέκα αγώνες του «2ο Κυπέλλου Πυγμαχίας ΠΡΑΒΑΤΖΗ»ανά κατηγορία κιλών και με τις ομάδες τους ήταν οι εξής :

 

1.64 κιλά ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΣ « ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ»
ΝΤΟΝΤΟΛΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ «ΠΥΓΜΗ»
2. 64 κιλά ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ « ΠΥΓΜΗ»
ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ « ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ»
3. 75 κιλά ΜΕΚΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ «ΑΣΒΑ ΤΑΛΩΣ»
ΖΕΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ «ΑΟ ΜΙΝΩΑΣ»
4.64 κιλά ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ « ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΧΑΝΡΝΩΝ»
ΚΟΝΤΑΞΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ «ΠΥΓΜΗ»
5.75 κιλά ΣΤΑΘΗΣ ΘΩΜΑΣ «ΑΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ»
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ « ΑΣΒΑ ΤΑΛΩΣ»
6.75 κιλά ΤΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ «ΦΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ»
ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ «ΠΥΓΜΗ»
7.81 κιλά ΚΟΝΟΦΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ «ΑΟ ΜΙΝΩΑΣ»
ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ «ΑΣΒΑ ΤΑΛΩΣ»
8. 81 κιλά ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ «ΦΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ»
ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ «ΑΠΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ»
9.81 κιλά ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΠΟΛΥΝΕΙΚΗΣ «ΦΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ»
ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ «ΑΣΒΑ ΤΑΛΩΣ»
10. 91 κιλά ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ»
ΤΖΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ «ΑΟ ΜΙΝΩΑΣ»