Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ BORAJET ΞΕΚΙΝΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Ικανοποίηση από την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης

BoraJet  “Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης εκφράζει την ικανοποίησή της για την ανακοίνωση που προέκυψε από την συνάντηση στελεχών της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Borajet με εκπροσώπους της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου και συγκεκριμένα την αντιπεριφερειάρχη κ. Φτακλάκη, με αφορμή την έναρξη πτήσεων της Borajet σε πρώτη φάση στην Μύκονο και σε δεύτερη σε Ρόδο και Σαντορίνη.

 

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης εκφράζει την ικανοποίησή της για την δρομολόγηση πτήσεων της Borajet σε νησιά του Ν. Αιγαίου και την Σαντορίνη, μιας και οι εξελίξεις αυτές έρχονται ως αποτέλεσμα των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ εκπροσώπων της Ε.Ξ.Σ. και εκπροσώπων τουριστικών επιχειρήσεων της γειτονικής χώρας κατά την διάρκεια της πρόσφατης συμμετοχής τους στην τουριστική έκθεση ΙΜΜΙΤ 2014 στην Τουρκία καθώς και της μεταξύ τους επικοινωνίας που ακολούθησε.

 

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ευχαριστεί επίσης και συγχαίρει τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για τις πρωτοβουλίες και την υποστήριξή τους στο εν λόγο εγχείρημα.

 

Η αεροπορική εταιρεία ήδη πραγματοποιεί δρομολόγια που συνδέουν την Κωνσταντινούπολη με τη Μύκονο, ενώ οι πτήσεις της θα επεκταθούν στη Ρόδο και στη Σαντορίνη. Η Borajet διαθέτει συνολικά πέντε αεροσκάφη τα οποία εξυπηρετούν 400.000 επιβάτες ετησίως.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στοχεύοντας στην προσέλκυση Tούρκων επισκεπτών και στην ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος των νησιών μας προτίθεται να στηρίξει το εγχείρημα τηςBorajet διαφημίζοντας μέσα από τα in-flight περιοδικά της τα νησιά της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

 

 

Για την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης,

Το Δ.Σ.