“ΤΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΗΜΩΝ”

ΤΣΙΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΑΤΙΚΟ

   Παρά να φάω όλο το πιπέρι που έχω σπίτι μου, προτιμώ τον Τσιφόρο. Κι ας πληκτρολογώ (γιατί ο OCR, δεν πιάνει την αστραφτερή ευφυΐα του Τσιφόρου).

“Όπερ η καρδιά του ανθρώπου, Σίμο αγόρι μου, είναι βαθειά σαν την πηγάδα του Βεζανή αγά, και θέλει να λουλουδιάσει. Κι ο καθένας να πούμε, την ανθίζει με τον τρόπο του. Άλλος με τη μάσα, να φάη μια ταράτσα πατάτα γιαχνί, άλλος με το θηλυκούλι που μπαίνει και του την κάνει αγιόκλημα. Άλλος με το παιχνίδι πάρε – δώσε, άλλος με το πιοτί που σου θολώνει τη γκλάβα, λογής λογής πράματα Σίμο αγόρι μου, έτσι είναι φτιασμένος ο ντουνιάς ετούτος και τα ντερβισάκια τη γαζώνουνε καλύτερα από όλους, λόγω που ξέρουνε την πάσα φτιάξη”. Τα λέει ο Αρτέμης ο Μπουλούκος, βαρειά, πέφτει κι η χάντρα σπυρί-σπυρί από τον παίκτη του, σταγόνα που μετράει το άπειρο του χρόνου”.

Αφού λοιπόν τα είπε όλα, ο Αρτέμης ο Μπουλούκος, στον ταπεινό γραφιά αυτής της σελίδας λίγα μένουν. Σαντορίνη, χωρίς λιμάνι 2 (δύο) καλοκαίρια. Ο Υφυπουργός, να βεβαιώνει (πριν λίγες μέρες) τη δέσμευση των χρημάτων. Να εκφράζει ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ για τη μελέτη που τώρα ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ και ίσως εγκριθεί. Υφυπουργός και Έπαρχος να συμφωνούν για νέο λιμάνι. Και να βλέπεις τούτο το πράμα. Και αν εξέφραζε και ευχαριστίες για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν θα υπήρχε παράθυρο για … άλμα. Και καλά, ο ορεισίβιος Θαλασσάρχης. Ο Προστάτης του, δεν τον Προστατεύει, λιγουλάκι;. “πέφτει κι η χάντρα σπυρί-σπυρί από τον παίκτη του, σταγόνα που μετράει το άπειρο του χρόνου”.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟΝ

“Μετά από πολύμηνες προσπάθειες και με μεθοδικές κινήσεις, και παρά το ότι αρκετοί είχαν ήδη προεξοφλήσει ότι η χρηματοδότηση είναι αδύνατη, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την χρηματοδότηση για την ανακατασκευή του Λιμένα του Αθηνιού!. Παραθέτουμε και το έγγραφο το οποίο επιβεβαιώνει την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων με προϋπολογισμό 8.400.000 ευρώ. Συνεχίζουμε με αφοσίωση και επιμονή το έργο μας για το καλό του νησιού μας!”.

ΤΕΚΜΗΡΙΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *