ΤΟΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ

 

 

 

sdr

Πριν λίγο καιρό γράψαμε (20 Σεπτεμβρίου 2019- https://santonews.com/minas-toy-melitos-i-elpida-gia-synecheia.html ), πως επιτέλους ξεκίνησε η “κάθαρση στο Καμάρι. Στους λεγόμενους στάβλους.

Μπήκε Γκρέϊντερ, κατερπίλαρ, ή ότι ήταν και καθάρισε ένα άγος που η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, έκανε πως δεν έβλεπε. Η δε “Αγία Εταιρεία”, σφύριζε κλέφτικα.

Η περιοχή καθάρισε. Από δυσώδης χωματερή, μετατράπηκε σε χώρο για περίπατο. Οι υπεύθυνοι όμως, λογάριαζαν χωρίς τους ανεύθυνους. Τους (και να μην με συγχωρήσουν καθόλου), καθολικά ηλίθιους, ανορθοδόξως σκεπτόμενους και διαρκώς διαμαρτυρομένους.

Πάλι τα ίδια. Ο ένας βλάκας, ακολουθεί τον άλλο και όλοι τη βολή τους. Δίπλα (θα τα δείτε στις φωτογραφίες, άδειο το ειδικό κοντέϊνερ. Όμως ο βλάκας, είναι μουλάρι. Δεν πα να του φτιάξεις λεωφόρο;. Στο πλακόστρωτο θα αφήσει, τις κοπριές του.

Λοιπόν. Την επόμενη φορά, θα γίνω συνειδητά καταδότης. Κυκλοφορώ με μια μικρή κάμερα μαζί (τώρα λειτουργώ και με τα δύο χέρια) και όποιον δω να αφήνει απορρίμματα, θα τον καταγράψω και θα δώσω το βίντεο, στην δραστήρια Πρόεδρο της Κοινότητας, τη Μαριάννα Πελέκη.

Αν δεν πέσει ο πέλεκυς στο σβέρκο του ανεύθυνου λεβεντο-τερματο…φύλακα, τότε στις αρχές. Να φάει κανένα χιλιάρικο πρόστιμο, να σκύψει τις αυτούλες του και να κλαψουρίζει επειδή “έχει παιδάκια να αναθρέψει”.

sdr

dav

dav

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *