ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ARESSANA” ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΏΣΗ ΣΥΝΑΛΛΗΛΙΑΣ

 

 

image005To MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και το Aressana ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν πραγματικότητα τις ευχές των παιδιών!

Αυτά τα Χριστούγεννα μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τις γιορτές στο Βazaar μας και θα είστε σίγουροι ότι τα χρήματά σας μετατρέπονται σε παιδικά χαμόγελα!

Επιλέξτε από χειροποίητα προϊόντα, κοσμήματα, νημάτινες τσάντες, γυάλινα αντικείμενα τέχνης, πιάτα hand made under the glass, πλεκτά μαξιλάρια, αρωματικά κεριά με ελληνικές μυρωδιές, όπως βασιλόπιτα, και πολλά άλλα!

Ας εργαστούμε μαζί για να κάνουμε τις ευχές πραγματικότητα! Ελάτε μαζί μας και ζεστάνετε την καρδιά σας με τα χαμόγελα των παιδιών!

To Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

Σημειώνεται πως στο event θα προσφέρονται κρασιά χορηγίες των  Santo Wines Winery και Argyros Estate καθώς και πρωινό Aressana το οποίο θα έχουν επιμεληθεί οι κυρίες Αθανασία Γιούκα, Ευαγγελία Μενδρινού και Μόσχα Μενδρινού.

H ακαταπόνητη κ. Μόσχα Μηνδρινού, δίπλα σε καθε ευχή για καλό σκοπό.

H ακαταπόνητη κ. Μόσχα Μηνδρινού, δίπλα σε καθε ευχή για καλό σκοπό.

Τοποθεσία διεξαγωγής event: Σαράφη 1, Αργυρούπολη Αττικής

Ημερομηνία & Ώρα: 19-21/ Νοεμβρίου, 11:00 – 20:00

Περισσότερες Πληροφορίες: 210 9919349, 210 9910548, 6977338121

Χορηγοί της εκδήλωσης:

Love Floris

StellaandMoscha Greek Island Weddings”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *