Site icon Santonews

ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΙΚΟ “ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ”

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟ ΑΝΟΪ ΓΕΜΑΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

  “Ο χορός των παγονιών” είναι η περιγραφή από τις εφημερίδες μιας μεγάλης επίδειξης μόδας που ετοιμάζεται με μεγάλη επιμέλεια και διαφημίζεται ιδιαίτερα στο Ανόι, την πρωτεύουσα του Βιετνάμ. Προφανώς, η παρομοίωση με τα παγόνια, δεν έχει για τους βιετναμέζους την ίδια αρνητική χροιά που έχει για τους Έλληνες, αλλά πάντως αυτός ο “χορός των παγονιών”, “ονειρεύεται τη Σαντορίνη”.

 

“The Dream of Santorini”, είναι ο τίτλος της διοργάνωσης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Quan Ngua Stadium στις 30 Μαρτίου. Οι συλλογές ρούχων είναι και αυτές εμπνευσμένες από τη Σαντορίνη, απευθύνονται σε γυναίκες όλων των ηλικιών και είναι δημιουργίες από το μεγαλύτερο οίκο μόδας του Βιετνάμ, “Eva de Eva”.
Γράφει, ένα από τα πολλά δημοσιεύματα του τύπου: “Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Pham Hoang Nam, που έχει αποκληθεί “ο μάγος των σταδίων”, θα αναδημιουργήσει το νησί της Σαντορίνης και τη ρομαντική ατμόσφαιρα του γαλάζιου ωκεανού, στην καρδιά του Ανόι. Αποκάλυψε ότι θα δημιουργήσει μια σκηνή “δυναμική” αντί για τη συνηθισμένη “στατική” πασαρέλα. Η Σαντορίνη δεν θα εμφανίζεται κατά την έναρξη της παράστασης αλλά θα προβάλλεται ξαφνικά στις διακοπές μεταξύ των συλλογών σε γιγαντοοθόνες”.

 

Χαρακτηριστικά του πόσο, έχει επηρεάσει τους βιτεναμέζους η Σαντορίνη, είναι τα όσα γράφει η εφημερίδα Dantri, “ «Το Όνειρο της Σαντορίνης» είναι εμπνευσμένο από το ρομαντικό νησί της Σαντορίνης στην Ελλάδα, που είναι γνωστός ως «ς της αγάπης» με πρασινογάλαζη θάλασσα και την μοναδική αρχιτεκτονική που συνδυάζει το λευκό και το μπλε. H “Eva de Eva” θα δείξει δημιουργίες για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 και μια συλλογή για τη μητέρα και το μωρό. Τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού επικεντρώθηκαν στην αξιοποίησης μοναδικής αρχιτεκτονικής, στο χρώμα και το στυλ της ρομαντικής Σαντορίνης”.

 

ΠΗΓΕΣ

http://dantri.com.vn/giai-tri/linh-nga-lam-nang-tho-trong-fashion-show-the-dream-of-santorini-20160308091413117.htm
http://evadeeva.com.vn/eva-de-eva-casting-tuyen-model-cho-show-the-dream-of-santorini/

Exit mobile version