ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟΛΙΘΟ

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ ιστοσελίδα, έλαβε επιστολή από αναγνώστη. Το θέμα της απασχολεί πολύ τους κατοίκους της περιοχής Μονόλιθου. Μάλλον πρέπει να μας απασχολήσει όλους. Μόνο που παρακαλώ το συντάκτη της, την επόμενη φορά να γράψει με πεζά, για να είναι ευκολότερη η ανάγνωση.

 

“ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
KAΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ Ή ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΑΣ,ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ,ΑΛΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΣΑΣ ΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΑΕΡΑΚΙ…
ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΛΙΘΟ ΟΧΙ! ΑΔΕΙΕΣ ΑΥΛΕΣ,ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ.ΤΗΝ ΔΕΗ!!!
ΕΝΤΟΝΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΒΗΧΑΣ ΑΝ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΑΥΣΗ ΜΑΖΟΥΤ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΗΔΗ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ.ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΖΑΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΙΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ.Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΥΣΙ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ! ΠΡΟΤΙΘΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ,ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!
ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ..
ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ…
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΕΚΑΣ”.