Site icon Santonews

“ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ”

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

 

 

«Το θέατρο συνεχίζεται….!!!»

Το διάγγελμα του κ. Τσίπρα στην Ιθάκη αποτελεί ένα ακόμη θέατρο. Ένα ακόμη παραμύθι , με στόχο να περισώσει ότι μπορεί από την «κατρακύλα» της δημοτικότητάς του.!!!

Ο κ. Τσίπρας πιστεύει ότι οι Έλληνες έχουν ξεχάσει ή ότι μπορεί , για άλλη μια φορά , να τους ξεγελάσει με «στημένα επικοινωνιακά τεχνάσματα».

Όμως του θυμίζουμε , πως οι Έλληνες δεν ξεχνούν: τα capital controls , το Δημοψήφισμα απάτη , τα 15 δις μέτρα , την παραχώρηση της Δημόσιας περιουσίας στο Υπερταμείο για 99 χρόνια , την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ που τελικά αύξησε , την αύξηση του Φ.Π.Α , τη μείωση συντάξεων , τις δυο μειώσεις του αφορολόγητου , τη μετατροπή της χώρας μας σε «αποθήκη» παράνομων μεταναστών και φυσικά την απουσία του κράτους όπου χρειάστηκε.!!! Οι καταστροφές και οι ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν στη Μάνδρα και στο Μάτι κατέδειξαν , για άλλη μια φορά , με τον πιο πειστικό τρόπο την ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ .

Η σημερινή εμφάνιση του κ. Τσίπρα θυμίζει μια σκηνοθετημένη παρουσία σαν αυτήν της 23ης Ιουλίου , όταν ο ίδιος και οι υπουργοί του , την ώρα που συμπολίτες μας έχαναν τη ζωή τους , μας διαβεβαίωναν πως όλα έβαιναν καλώς.

Μία είναι η αλήθεια κ. Τσίπρα και μία και μοναδική είναι η υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρεται στον ελληνικό λαό.!!!

Η αλήθεια είναι , ότι αφού βάλατε τη χώρα σε ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο , τώρα τη δεσμεύεται και για τα επόμενα χρόνια. Είναι μεγάλο ψέμα ότι φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής. Από σήμερα αρχίζουν τα δύσκολα!!!

Σήμερα τελειώνει η φτηνή χρηματοδότηση , αλλά συνεχίζονται τα σκληρά μέτρα , η αυστηρή επιτήρηση και οι βαριές δεσμεύσεις που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας με μειώσεις συντάξεων και με νέα φοροεισπρακτική επιδρομή στις τσέπες των πολιτών.

Η μία και μοναδική υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρεται στην Πατρίδα μας είναι η ετυμηγορία του λαού!! Οι εκλογές κ. Τσίπρα!!! Να πάτε στο καλό κ. Τσίπρα ….Αφήστε την Πατρίδα μας να βρεί το δρόμο της…..δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Η πολιτική αλλαγή είναι επιβεβλημένη.

Η αλήθεια πρέπει να αντικαταστήσει το ψέμα.!!!”.

Exit mobile version