Site icon Santonews

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

 

 

 

 

 «22 χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατό του Ανδρέα Παπανδρέου. Κι όμως ζει μέσα μας, στην καρδιά της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων, γιατί οι ιδέες του δικαιώθηκαν από την ιστορία και το έργο του αναγνωρίστηκε από την κοινωνία.

22 χρόνια για τον λαό και την παράταξη είσαι ακόμη ο Ανδρέας.

Για να μας θυμίζεις ότι το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τον ιδεολογικό μας χώρο γιατί αφουγκράστηκε τις ανάγκες και τα θέλω της ελληνικής κοινωνίας και άλλαξε τη ζωή των Ελλήνων.

Για να μας θυμίζεις ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίχτηκε όσο κανένα άλλο κόμμα από τους προοδευτικούς πολίτες, γιατί προήλθε από τον λαό, πορεύτηκε με τον λαό, πολιτεύτηκε και κυβέρνησε για τον λαό.

Είναι πλέον η ώρα της δική μας δράσης. Για την κοινωνία και τους Έλληνες πολίτες. Όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά. Για την Ελλάδα.

Να δώσουμε ξανά περιεχόμενο στην πολιτική. Να επαναφέρουμε την προοδευτική παράταξη σε ρόλο πρωταγωνιστή. Να δώσουμε στη χώρα μας τη θέση που της αξίζει. Για να επιστρέψει το χαμόγελο στους συνανθρώπους μας.

 

Στις 23 Ιούνη 2018 και ώρα 11.30 πμ στο Ά νεκροταφείο Αθηνών θα τελεστεί μνημόσυνο στην άσβεστη μνήμη του. Είναι θέμα των πιστών στην πολιτική του παρακαταθήκη να μετατρέψουν την ημέρα αυτή με την παρουσία τους σε μεγαλειώδη διαδήλωση εθνικής αντίστασης για την Μακεδονία μας και την Πατρίδα μας γενικότερα.

 

22 χρονια μετά ο Ανδρέας Παπανδρέου ακόμη εμπνέει και καθοδηγεί την ελληνική νεολαία και τον ελληνικό λαό να παραμείνει ανυποχώρητος στα εθνικά θέματα.!

 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν παραχωρείται!

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!».

Exit mobile version