ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

 

  ΠΟΛΑΚΗΣ_ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Επειδή η Santonews, δέχεται συνεχή ερωτήματα-μηνύματα από αναγνώστες για τη στελέχωση του Νοσοκομείου Θήρας, είναι αναγκαία η διευκρίνηση, πως ότι αναρτάται είναι από επίσημες πηγές και κυρίως από το “Διαύγεια”. Υπήρξαν ερωτήματα που αφορούσαν στη δυνατότητα, αποσπάσεων από άλλες Υγειονομικές μονάδες. Η απάντηση είναι, ναι υπάρχει. Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα της απόφασης της ΑΕΜΥ: Ολυμπιακό Χωριό,16/03/2016 Αριθμ. Πρωτ. 1488, κωδικός ανάρτησης στο “Διαύγεια:

Screenshot_1

 

 

 

 

…Προκειμένου για την έναρξη λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει άμεσα δεδομένου ότι το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας δεν διαθέτει καθόλου προσωπικό, η Διευθύνουσα Σύμβουλος εισηγείται τη διαβίβαση αιτήματος προς το Υπουργείο Υγείας για έγκριση έκδοσης απόφασης Υπουργού για την απόσπαση 185 εργαζομένων των ακόλουθων ειδικοτήτων σύμφωνα με τα οριζόμενα από το άρθρο 64, παρ. 4 του Ν.4368/2016”.

“Η δαπάνη μισθοδοσίας του ανωτέρω προσωπικού, σύμφωνα με άρθρο 64, παρ. 4 του Ν. 4368/2016 βαρύνει τον φορέα προέλευσης του αποσπώμενου υπαλλήλου και συμπεριλαμβάνει τα επιδόματα της οργανικής του θέσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από διαλογική συζήτηση, ομόφωνα συμφωνεί με την ανωτέρω εισήγηση ως έχει, εξουσιοδοτεί δε τη Διευθύνουσα Σύμβουλο για την ανάρτηση αποσπάσματος της παρούσας απόφασης στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν. 3861/2010 για το «Πρόγραμμα Διαύγεια”.

 

 

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Ω3ΚΞΟΡΡ3-ΝΕΨ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *