«ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ  ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ»

Φωτό: Ιπποκράτης Αλεξίου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗ SANTONEWS ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ

 

 

“Αγαπητό santonews,σας ευχαριστώ για το βήμα που μου δίνετε, προκειμένου μέσα από αυτό το κείμενο να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και την απέραντη ευγνωμοσύνη μου ,σε όλους τους εργαζόμενους του κρατικού νοσοκομείου Σαντορίνης!.

Πριν περίπου είκοσι μέρες,όταν ήρθαμε για διακοπές στη Σαντορίνη,ο σύζυγος μου μέσω ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο νοσοκομείο, από αναπνευστική ανεπάρκεια! Το ΕΚΑΒ έφθασε στα 5 λεπτά και οι γιατροί του νοσοκομείου κυριολεκτικά τον ανέστησαν!.

Έφθασε εκεί εκτός υποχρέωσης και ο εξαίρετος γιατρός και επιστήμονας κ Βαρκαρακης ειδικός παθολόγος, ο υπέροχος άνθρωπος και γιατρός κ Μπενεκος καρδιολόγο εντατικολόγος, ο γλυκύτατος και καλός επιστήμονας κ Τζώρτζης ειδικός παθολόγος ο εξίσου καλός γιατρός κ Μανίας νευρολόγος και ο εξαίρετος γιατρός κ Σαχ ,του έσωσαν τη ζωή! Όλες οι νοσηλεύτριες, η Δέσποινα ,η Κατερίνα, η Τατιάνα, η Αγαπη, η Θωμαΐς  η, Η Μαρινα η Μαργαρίτα και άλλες που δεν έχω κρατήσει το όνομα τους,οι κυρίες της σίτισης η κ Ειρήνη Λιγνου,οι τραυματιοφορεις Σουλα και Θανάσης οι καθαρίστριες τα παιδιά τουΕΚΑΒ μας υπηρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο!.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και μία απέραντη ευγνωμοσύνη,είναι το λιγότερο που μπορώ να εκφράσω μέσα από το κείμενο μου!.

 

Το νοσοκομείο αυτό είναι κόσμημα και οι άνθρωποι της Σαντορίνης,πρέπει να το στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις!.

Δέσποινα Σίμου, Συνταξιούχος καθηγήτρια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *