Site icon Santonews

“ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ”

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΑΠΠΟΣ

 

 

“Ο Δημοτικός Αθλητικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σε συνεργασία με το Δήμο Θήρας σας προσκαλούν την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο για να παρακολουθήσετε την παιδική θεατρική παράσταση ” Το μικρό κολοκυθάκι”.

Μια παρέα «εκπροσώπων» της φύσης συνειδητοποιεί ένα μεγάλο πρόβλημα που μαστίζει τον πλανήτη, τη λειψυδρία. Ξεκινάνε λοιπόν ένα ταξίδι περιπέτειας αλλά και γνώσεων, ώστε να βρουν την τελευταία σταγόνα βροχής που έχει «εγκλωβιστεί» στο «Κάστρο της Ρύπανσης» και να την ελευθερώσουν. Θα καταφέρουν άραγε να σώσουν τον πλανήτη;

Μέσα από συμβολισμούς, τραγούδι και πολύ γέλιο, ταξιδεύουν τους μικρούς μας φίλους και τους μιλάνε όχι μόνο για τα περιβαλλοντικά προβλήματα του πλανήτη μας αλλά και για αξίες, όπως αυτή της φιλίας και της συνεργασίας.

Θα δοθούν δύο δωρεάν πρωινές παραστάσεις (9.15 & 11:00), ενώ για όσα σχολεία είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν το έργο, η μετακίνηση των μαθητών από τα σχολεία τους έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί δωρεάν”.

Exit mobile version