Site icon Santonews

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΘΗΝΙΟΥ, ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΑΤΕΡΑ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΕ

ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΙΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!. ΜΌΛΙΣ 7 ΛΕΠΤΑ, ΕΙΝΑΙ.

 

 

Επειδή κάποιοι πανηγυρίζουν, ασύνετα, αναληθώς και αναιδώς. Δείτε ποιοι θα φτιάξουν (λάθος, γιατί έπρεπε απλά να το επισκευάσουν) το λιμάνι του Αθηνιού. Ο Νεκτάριος Σαντορινιός (ακούστε τον τι λέει). Και η Θεώνη Λειβαδάρου (επίσης ακούστε την τι βάζει ως πρώτο θέμα).
Ο κυρ- Ηλίας, μόνο για πρόστιμα και “έκτακτες ανάγκες”,  χρησίμευσε. Φάγαμε κάμποσα, επί των ημερών του.

 

Ας με διαψεύσει!.

 

Ο δε Σαντορινιός, είπε (ακούστε τον) “εμείς έχουμε πιστώσει 7.000.000”. Κάποιες μεταξωτές μελέτες και κάποιες απόψεις υψηλόβαθμων φορέων.Στη διάθεσή σας, Οκ;. Τι έγινε μωρέ;.Όπως και οι 6-7 (έχασα το μέτρημα, καταστάσεις έκτακτης ανάγκης από την Περιφέρεια;. Ποιός νοιάζεται. Ο κυρ-Ηλίας ναν καλά).

 

 

 

 

 

 

Η  ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK

 

“Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας

1 Σεπτεμβρίου στις 8:45 π.μ. ·

Καλό μήνα με ευχάριστα νέα: Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για την ανάδειξη της εργολήπτριας εταιρείας για την πλήρη ανακατασκευή του λιμένα του Αθηνιού. Η πολύμηνη προσπάθειά μας και οι συνεχείς επαφές με τους αρμόδιους φορείς επιτύχαμε την γρήγορη σύνταξη των απαραίτητων μελετών, την έγκρισή του από όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες και την εξασφάλιση και της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της εταιρείας έγινε στις 4 Ιουνίου 2018 και ολοκληρώθηκε στις 23 Ιουλίου 2018. Με την προτεινόμενη διαμόρφωση των προβλητών στο Λιμένα του Αθηνιού, θα μπορούν να δένουν τρία μεγάλα πλοία της ακτοπλοΐας συγχρόνως και με ασφάλεια. Ο χερσαίος χώρος μεγαλώνει κατά δύο περίπου στρέμματα, ενώ το μέτωπο της προβλήτας προς τη θάλασσα θα έχει μήκος 200 μέτρα. Το λειτουργικό βάθος του λιμένα θα είναι 9 μέτρα που είναι υπεραρκετό για την ασφαλή προσέγγιση και πρόσδεση των πλοίων. Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε.”

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥ- ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ Ο ΚΥΡ-ΗΛΙΑΣ

 

 

 

Exit mobile version