ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ-Η SANTONEWS- ΑΝΤΕΞΕ

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ! ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΩΝ.

 

 

 

Όταν ξεκινούσα, να μεταδώσω τα αποτελέσματα, είχα στο νου μου, τα απλά. Δηλαδή να φτιάξω μια φόρμα-σχέδιο όπου θα καταχωρώ τα εκλογικά τμήματα και τις επιδόσεις των Δημοτικών Παρατάξεων. Αυτό, έφευγε κατευθείαν στο κανάλι και στους αναγνώστες.

Στο νου μου όμως είχα κι ένα φόβο. Μην καταρρεύσει η «Santonews», από την ταυτόχρονη επισκεψιμότητα. Μήνυμα στον Παναγιώτη Φρεντζά: «Υπολογίζω, 20.000 και βάλε, απόψε. Αντέχουμε;».

 

Άνετος. «Και 200.000 αντέχουμε».

Εμένα ο νους μου στο ERROR 500 (μήνυμα ότι ο σέρβερ, υπερφορτώθηκε). Και που να έβρισκα τον Παναγιώτη;. Ήταν εθελοντής εκλογικός αντιπρόσωπος.

 

Αποτέλεσμα;. Τι 20.000 και μπαρμπούτσαλα!. Μέσα σε οχτώμισι ώρες (φελλινικό το οχτώμισι, αλλά απολύτως πραγματικό!), είχαμε διαλύσει κάθε ρεκόρ. Πολλαπλάσιο νούμερο. Έβλεπα  τους αριθμούς επισκεψιμότητας  και έτριβα τα μάτια μου. Και η καρδιά μου, βούλιαζε. «Τώρα, θα πέσουμε», έλεγα.

Αργότερα-ευτυχώς, γιατί αν τα έδινε την ώρα της έντασης, οι σφυγμοί μου θα έφταναν στα ύψη!-  ο Παναγιώτης, μου έδωσε και τα πραγματικά στοιχεία (σκάβει βαθιά, ο άτιμος!). . Εκεί γούρλωσα για τα καλά, τα μάτια!. Δεν μπορεί να έγινε, αυτό!.

Κι όμως, το κορίτσι μας- η Santonews- άντεξε. Χαλάλι τα λεφτά για τις συνεχείς αναβαθμίσεις. Χαράμι, οι κοντά 10.000 επιθέσεις που αποκρούσαμε.

 

ΚΑΙ … κάποια μέρα θα σας πω γιατί ενώ η Santonews, δεν είναι σελίδα για να βγάζεις λεφτά, είναι κομμάτι της καρδιάς μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *