ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΧΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ-ΑΝΑΣΑ

ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΥΡΙΓΟΥ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ

 

Πάρκινγκ Συρίγου. Φωτό: http://www.instantstreetview.com

Πάρκινγκ Συρίγου. Φωτό: http://www.instantstreetview.com

Με κυκλοφοριακή ασφυξία κινδυνεύει το Καμάρι, λόγω της επαπειλούμενης απώλειας του μεγάλου χώρου στάθμευσης που βρίσκεται στο μέσον της παραλίας (οικόπεδο Συρίγου). Οι πληροφορίες της σελίδας αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκε ήδη δημοπρασία και κατακυρώθηκε σε μισθωτή με το ποσό των 39.000 ευρώ ετησίως. Είναι άγνωστη η χρήση που προγραμματίζει ο εκμισθωτής, αλλά παράληλα είναι μεγάλες και οι ευθύνες του Δήμου που δεν φρόντισε να κατοχυρώσει αυτό το σημαντικό χώρο. Μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη, το περιουσιακό στοιχείο περιήλθε σε ένα ίδρυμα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περίοδο εκκαθάρισης και ουσιαστικής εκκίνησης της λειτουργίας του.

Ωσόσο ανακοίνωση του σωματείου. Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Καμαρίου, επαναφέρει το θέμα, σημειώνοντας πως θα γίνει δημοπρασία στις 10 Νοεμβρίου.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

 

Το σωματείο μας εκφράζει την έντονη ανησυχία του στο ενδεχόμενο να δοθεί σε ιδιώτημε δημοπρασία (φημολογούμενη ημερομηνία Δευτέρα 10.11.2014) το οικόπεδοΣυρίγου στο Καμάρι.Επιθυμούμε λόγω του επείγοντος και της σοβαρότητας του θέματος να ενημερωθούμεπλήρως και να αποτραπεί αυτό το ενδεχόμενο αυτό, θέτοντας το θέμα εσείς σήμεραστο Δημοτικό Συμβούλιο εκτός ημερησίας διάταξης.Ο Πρόεδρος