TO FRANCE24 ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ Γ.ΝΟΜΙΚΟΥ


Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ

 

 

 nomikoy_nosokomeio Η Γεωργία Νομικού, επιχειρηματίας και μέλος του Δ.Σ στο Σωματείο Τουριστικών Επιχειρήσεων Νότιας Σαντορίνης, είναι από τους αφανείς μεν (στην Ελλάδα) πραγματικούς δε, αγωνιστές για το ΔΗΜΟΣΙΟ Νοσοκομείο Σαντορίνης. Έγινε γνωστή στο διεθνές κοινό όταν η εκπομπή και διαδικτυακή στήλη The Observersτου τηλεοπτικού καναλιού France24, που αναμετέδωσε η Ισπανική Τηλεόραση και πολλοί ενημερωτικοί κόμβοι, δημοσίευσαν την ιστορία της. Όπως είχε πει τον Αύγουστο του 2014 στον “Observer”, της κόστισε 5.000 ευρώ για να φέρει το παιδί της στον κόσμο. Ξεκίνησε μάλιστα μια πρωτοβουλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανοίξει το Νοσοκομείο.

Χτες, οι “Observers” τη θυμήθηκαν πάλι και δημοσίευσα ένα εκτενές άρθρο για το άνοιγμα του Νοσοκομείου. “Η Παρατηρητής-τρια μας (Observer στα αγγλικά είναι ο παρατηρητής) Γεωργία μας έχει αγωνιστεί για πέντε χρόνια για να αποκτήσει ένα νοσοκομείο το ελληνικό νησί της Σαντορίνης, στο αρχιπέλαγος των Κυκλάδων. Αυτό το όνειρο τελικά πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν το νοσοκομείο άνοιξε τις πόρτες του για τους ασθενείς, σε μεγάλο βαθμό χάρη στην εκστρατεία υπό την ηγεσία της Γεωργία; και άλλους κατοίκους του νησιού” έγραψε το αφιέρωμα. nomikoy_nosokomeio2

Η Γεωργία Νομικού, όντως αγωνίστηκε. Μάλιστα, αντί να “κρατήσει τη δόξα δική της” στη συνέντευξη στο France 24, που αναμετέδωσε και το ισπανικό «El Periodiko», είχε φωνάξει την αρμόδια για την υγεία Αντιδήμαρχο Θήρας κ. Ρούλα Μπελώνια, την κ. Σοφία Κίτσου και τη Santonews. Και την ώρα που οι Γκρούεζες “ξίνιζαν” επειδή άνοιγε το Νοσοκομείο, για να κλαψουρίσουν μετά πως έχουν γεμίσει την κάρτα Bonus Miles τους με αγωνιστόσημα, καραδοκώντας παράλληλα να σφυρίξουν το όποιο στραβοπάτημα στους πολιτικούς τους διαφεντευτές, η Γεωργία περιορίστηκε σε μια απλή ανάρτηση που δημοσίευσαν ολόκληρη οι “Observers”.

 

Τώρα, να πεις ότι κάποιοι ήταν μαχητικοί “Observers” και κάποιοι ήταν και παραμένουν “His Masters Voice” που παρίσταναν και παριστάνουν τους μαχητές και τιμητές;. Μάλλον η κ. Νομικού δεν θα το ήθελε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *