«ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ» ΑΘΗΝΑ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ!

Η ΝΕΑ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ- ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ RYANAIR «ΣΑΡΩΝΕΙ»

 

 

O κ. John Alborante

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:   «ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟ 4.99€ ΜΕ ΤΗΝ RYANAIR

 

Η Ryanair, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα, προσκαλεί σήμερα (22 Ιανουαρίου) τους Έλληνες πελάτες και επισκέπτες να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Σαντορίνης σε κάθε εποχή, απελευθερώνοντας ναύλους από 4.99€ στον δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη. Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες μπορούνε να επιλέξουν ανάμεσα από δύο καθημερινές πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Σαντορίνης και παράλληλα να αναμένουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, όπως: νέο εσωτερικό αεροσκαφών, νέες στολές πληρώματος και νέα δρομολόγια καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τους χαμηλότερους ναύλους.

 

Η Chiara Ravara της Ryanair δήλωσε:

 

“H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να απελευθερώσει νέα μοναδική προσφορά από 4.99€ στο δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη, προσκαλώντας τους Έλληνες πελάτες και επισκέπτες να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Σαντορίνης σε κάθε εποχή. Με δύο καθημερινές πτήσεις, η Σαντορίνη αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μία σύντομη απόδραση από την Αθήνα. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο Ryanair.com μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 25 Ιανουαρίου, ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.’’

Η προσφορά ναύλων από 4.99€ στο δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη είναι διαθέσιμη στο Ryanair.com μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 25 Ιανουαρίου, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο, με περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στο https://www.ryanair.com/gr/el/».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *