“ΤΗΝ ΕΣΘΠ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΟ ΣΑΣ”

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ Β. ΣΙΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

 

 

 

“ Πήραμε τα αντίγραφα των πρακτικών της τελευταίας γενικής συνέλευσης της οργάνωσής μας και για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε πόσο ορθή είναι η εκτίμησή μας, η οποία λέει ότι την οργάνωσή μας την θεωρείται μικρομάγαζό σας…

Αλήθεια κ. Πρόεδρε, στην τοποθέτησή σας σε θέμα της «ημερήσιας διάταξης» δεν αναφερθήκατε ότι υπάρχει «συμμορία Γαβρίλη» στην οποία συμμετέχει και ο Βαγγέλης Σιγάλας , μέλος της Γενικής Συν/σης?

Ξεχάσατε ότι τον αποκαλέσατε 5-6 φορές , ψεύτη και ότι από το 1985 προσπαθεί να κλείσει την Ένωση?

Ξεχάσατε όταν υβρίζατε το Λευτέρη Γαβρίλη και σας είπε μη συνεχίζετε γιατί δεν είναι παρών να σας απαντήσει και τότε εσείς πεταχτήκατε από την καρέκλα σας και προσπαθούσατε να αποδείξετε με την τοποθέτησή του αυτή ( του Β. Σιγάλα)ότι πράγματι είναι μέλος της συμμορίας Γαβρίλη?

Ξεχάσατε ότι σας απήντησε ότι το ίδιο θα έλεγε και σε όποιον θα έβριζε εσάς απουσία σας?

Ξεχάσατε ότι δείχνατε φύλλο της εφημερίδας το Βήμα της Σαντορίνης του 1985, που την εξέδιδε η Τ.Ο του ΠΑΣΟΚ και αναρωτηθήκατε που εύρισκε τα χρήματα ο τότε εκδότης της ,νεαρός δικηγόρος Λευτέρης Γαβρίλης?

Ξεχάσατε το έγγραφο, που σας έδειξε ο Β. Σιγάλας ότι με νόμιμη διαδικασία έχουν έρθει Σαντορίνη , 600 χιλιάδες λίτρα κρασιού και μούστου και αν έχει συμμετοχή και η ΄Ενωση σε αυτή τη νόμιμη διαδικασία? και απαντήσατε με τη φράση «ότι κάνει η Ένωση είναι νόμιμο» και συμπλήρωσε ο κ. Σιγάλας , δηλαδή και η Ένωση προμηθεύτηκε κρασί και μούστο με νόμιμο τρόπο από περιοχές εκτός Σαντορίνης . Και εσείς δεν τον διαψεύσατε…. Πιστεύουμε ότι όλα αυτά και τα υπόλοιπα που είναι καταγεγραμμένα και μαγνητοφωνημένα, δεν θα αρνηθούν να τα επιβεβαιώσουν υπηρεσιακοί παράγοντες που ήταν παρόντες αλλά και τα παρόντα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.

Όπως αντιλαμβάνεστε η γνωστή τακτική σας επαναλαμβάνεται .

Κοροϊδεύετε τους αγρότες και τους αντιπροσώπους τους, θεωρώντας ότι η ΕΓΣΘΠ είναι μικρομάγαζό σας. Συνεχίζουμε με επιμονή τον αγώνα μας για να πάρουμε απαντήσεις στα αιτήματα που εδώ και χρόνια σας έχουμε θέσει αλλά και για ένα συνεταιριστικό κίνημα που να στέκεται δίπλα στον αγρότη ,διασφαλίζοντας τα συμφέροντά του και αντιπαλεύοντας τη σημερινή αντιαγροτική πολιτική, που και σεις υπηρετείτε.

Οι αντιπρόσωποι του Συν/σμού Επισκοπής Γωνιάς

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ και ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *