ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

 

 

 

  “Σε διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο Έπαρχος Θήρας και αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ κ Χαράλαμπος Δαρζέντας με θέμα τον Τουρισμό στις Κυκλάδες.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν, η Υφυπουργός Τουρισμού κ Σοφία Ζαχαράκη, βουλευτές του νομού, πρόεδροι και μέλη των ΔΗΜ.ΤΟ Κυκλάδων κ.α.
 
Ο Έπαρχος Θήρας ευχαρίστησε την Υφυπουργό γιά την δυναμική της παρουσία και αποτελεσματικότητα στο μικρό διάστημα που βρίσκεται στο Υπουργείο,αλλά και για τις εν γένει προσπάθειες του Υπουργείου στο να έχουμε οργανωμένο σχέδιο έγκαιρα, μέσα σε ένα πρωτόγνωρο τουριστικό περιβάλλον που βρισκόμαστε λόγω τις πανδημίας. 
 
 
 
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα “Γαλάζια  Ελευθερία” που θα παίξει το σημαντικότερο λόγο που θα επιλέξει  κάποιος την Ελλάδα για διακοπές, στην επίσκεψη της ηγεσίας του υπουργείου σε χώρες με καλή υγειονομική θωράκιση και στην διευκόλυνση των επισκεπτών μας που μπορούν να έρθουν στην χώρα μας έχοντας κάνει rapid test ,στην συμβολή του υπουργείου στο πρόγραμμα  plastic free για την Σαντορίνη και στην βοήθεια του για “τρέξιμο “των διαδικασιών για την δημιουργία μαρίνας στο νησί μας και άλλα. 
 
 
  Ο Έπαρχος έθεσε επίσης το θέμα της κρουαζιέρας και στην ανάγκη να έχουμε αρκετές αφίξεις αποφεύγοντας τις bubbles κρουαζιέρες.
 
 
Κλείνοντας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ κ Καφτηράνη για την πολύ σημαντική τηλεδιάσκεψη και την Υφυπουργό που εκτός από τις πολλές απαντήσεις και πληροφορίες που μας έδωσε μας ενημέρωσε για μια σημαντική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη για τον οινοτουρισμό στις 5 και 6 Ιουλίου”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *