ΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΑ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ;

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

 

 

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΤην εξαγγελία νέου κόμματος έκανε σήμερα ο κ. Γιώργος Παππανδρέου, πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην Πρωθυπουργός. Το όνομα του νέου πολιτικού σχηματισμού, είναι Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και η στόχευσή του, βρίσκεται στο χώρο της κεντροαριστεράς.
Ερωτηματικό, είναι η στελέχωση του ψηφοδελτίου του στο χώρο των Κυκλάδων. Το πιο δυνατό όνομα, είναι ο πρώην Δήμαρχος Ιητών, πρώην Γενικός Γραμματέας Τουρισμού και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Πουσσαίος που όμως μάλλον θα απόσχει από τιν εκλογική μάχη. Οι λόγοι, είναι προσωπικοί (υγείας απ’ ότι λένε οι πληροφορίες), αλλά φαίνεται πως θα στηρίξει την κίνηση Παπανδρέου.

Η κ. Κοντοπίδη Άννα, φέρεται ως υποψήφια του κόμματος Παπανδρέου στις Κυκλάδες.

Η κ. Κοντοπίδη Άννα, φέρεται ως υποψήφια του κόμματος Παπανδρέου στις Κυκλάδες. Φωτο: Naxosnow.gr

 

 

Η προσοχή στρέφεται επίσης προς τον πρώην Δήμαρχο Πάρου και στη συνέχεια εκπρόσωπο τύπου του -επί Παπανδρέου- ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννη Ραγκούση που διετέλεσε και πανίσχυρος Υπουργός Εσωτερικών, θεσμοθετώντας τον “Καλλικράτη”. Όμως ο κ. Ραγκούσης, δεν φαίνεται διατεθειμένος να εμπλακεί ενεργά. Το μόνο όνομα που φέρεται ότι “παίζει”, είναι της συμβολαιογράφου Νάξου κ. Άννας Κοντοπίδου, συζύγου του πρώην Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.