ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ;

 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

 

 

 

ΛΙΓΝΟΣ_ΛΕΥΤΕΡΗΣ_ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΣ1

Ελευθέριος Λιγνός, Αντιπρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Βουρβούλου

Σημείωση Santonews: Παρ’ ότι η επιστολή απευθύνεται και στον επιμελητή της σελίδας, ομολογώ πως τη συνέντευξη του κ. Μανώλη Καφούρου που επικαλείται ο κ. Λιγνός, δεν τη γνωρίζω. Οπότε, αν ο ίδιος ο κ. Καφούρος, θέλει να δώσει διευκρινίσεις, στη διάθεσή του.

 

“Κύριε Μυτιληναίο,

Κύριε Πράσσο,

Παρακολουθήσαμε όλοι οι κάτοικοι του Βουρβούλου την συνέντευξη του Μανώλη Καφούρου, που δόθηκε σαν απάντηση που πήγαν τα δέκα χιλιάρικα που δώρησε ο κος Αριστείδης Αλαφούζος.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βουρβούλου, στον οποίο ανήκω, διαμαρτυρήθηκε τότε γιατί τα χρήματα τα πήραν ο Μανώλης Καφούρος, ο Αντιδήμαρχος Μάρκος Καφούρος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ιωάννης Σορώτος.

Αυτοί ενώ δεν είχαν τέτοιο δικαίωμα τα πήραν και τα κατέθεσαν σε Τραπεζικό Λογαριασμό, χωρίς να κάνουν αποδοχή της δωρεάς που θα μπορούσε να κάνει μόνον ο Πολιτιστικός Σύλλογος στον οποίο ανήκε και η χορωδία Βουρβούλου και είχε και Α.Φ.Μ..

Ο Μανώλης Καφούρος είπε ότι έχει παραστατικά που δικαιολογούν που πήγαν τα χρήματα και τα έχει στο αρχείο του.

Λέει ψέματα, εγώ του τα ζητώ δύο (2) μήνες τώρα και δεν μου δίνει απολύτως τίποτα.

Αλήθεια στο όνομα τίνος είναι τα παραστατικά ; Στο όνομα της χορωδίας ;

Η χορωδία δεν είχε Α.Φ.Μ. και δεν μπορούσαν στο όνομά της να εκδοθούν παραστατικά.

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βουρβούλου ; Αποκλείεται γιατί τα χρήματα δεν πήγαν ποτέ σ’ αυτόν.

Στο όνομα του Αντιδημάρχου, του Προέδρου της Κοινότητας ή του Μανώλη Καφούρου ; Αυτό θα ήταν παντελώς παράνομο, αφού η δωρεά θα έπρεπε να δηλωθεί στην ΕΦΟΡΙΑ.

Κύριοι, δώστε μας τα νόμιμα παραστατικά, αλλιώς όλοι θα πιστέψουμε καλόπιστα ότι τα χρήματα ή δεν τα διαχειριστήκατε σωστά, ή τα φάγατε.

Θέλουμε και απαιτούμε διαφάνεια.

Τα παραστατικά να δημοσιευθούν στο INTERNET, άλλως εγώ και άλλοι πολίτες του Βουρβούλου θα καταγγείλουμε το γεγονός στην Δ.Ο.Υ. και στο Ι.Κ.Α.. Όποιες ενέργειες γίνονται στο Βουρβούλο θέλουμε να αποδεικνύεται άμεσα η νομιμότητά τους και όχι να μας κοιμίζουν κάποιοι με ανόητες συνεντεύξεις.

Κύριε Καφούρο, δεν θέλουμε ιεραπόστολους, θέλουμε ανθρώπους που να ενδιαφέρονται για το χωριό μας.

Σεις εκτός από το να διαχειριστείτε παράνομα χρήματα, δεν κάνατε τίποτα άλλο. Δεν διαμαρτυρηθήκατε ποτέ για όσα γίνονται και κυρίως δεν γίνονται στο χωριό μας.

Δεν διαμαρτυρηθήκατε για το λιμανάκι, για τους δρόμους, για το πάρκινγκ του παλιού χωριού, για την καθαριότητα, για το ότι δεν γίνονται πανηγύρια και γενικά για την ανυπαρξία της Κοινότητας και των δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων του χωριού μας.

Αναφερθήκατε και στον αείμνηστο Πρόεδρο Νικόλαο Δαμίγο. Θα έπρεπε να ντρέπεστε, όταν γνωρίζετε την ατίμωση που υπέστη η μνήμη του.

Αν θέλετε πραγματικά το καλό του χωριού μη μένετε στις προσευχές.

Κάντε κάτι συγκεκριμένο για να ομονοήσουμε όλοι.

Συμβάλετε τουλάχιστον να γίνει γενική συνέλευση του χωριού, ώστε να συζητηθούν τα παραπάνω, γιατί με προσευχές και παίζοντας το κρυφτούλι τα προβλήματα όχι μόνον δεν λύνονται, αλλά διογκώνονται.

Με Εκτίμηση Ελευθέριος Λιγνός Αντιπρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Βουρβούλου”.

Save

Save

Save

Save

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *