ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ – 44 ΧΡΟΝΙΑ- ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΑΡΘΡΟ «ΕΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ-ΑΠΟΜΑΧΟΥ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ»

 

 

 

 

Η Santonews, πήρε από έναν πολύ καλό φίλο και αναγνώστη, ένα σπάνιο ντοκουμέντο. Το αρχικό Καταστατικό της «Θύελλας Καμαρίου». Μαζί και κάποιες από τις αναμνήσεις του. Φυσικά, το δημοσιεύουμε!. Φυσικά τα χρόνια ύπαρξης της Ομάδας, είναι 48, βάσει του πρώτου καταστατικού και πάνω από 50 από την πρώτη προσπάθεια. 

 

 

«Πριν 60 χρόνια στην αυλή του μετασεισμικού Παιδικού Σταθμού και την συστέγαση του Δημοτικού Σχολείου της Μέσα Γωνιάς- Επισκοπής, παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, κάναμε δύο ομάδες ποδοσφαίρου. Την ΘΥΕΛΛΑ και τον ΛΕΟΝΤΑ (οι μισοί παίζαμε ξυπόλητου και είχαμε μόνο μια μπάλα για τους επίσημους αγώνες-Κυριακές κ.λπ.).

Μεγαλώσαμε, σκορπίσαμε, Σπουδές- Βιοπάλη. Στην καρδιά μας η Θύελλα. Τότε έγινε η σκέψη της ίδρυσης της ομάδας με καταστατικό και την δημιουργία γηπέδου στο Καμάρι. Όλα αυτά την περίοδο 1965-1975 (Χούντα).

 

Τώρα το 2018 η ονομασία άντεξε, οι άνθρωποι δεν λησμόνησαν, το χωριό μας, οι συγχωριανοί μας την αγάπησαν διαχρονικά. Τρίτη (Γ΄ Εθνική) Κατηγορία. Χαιρόμαστε ειλικρινά. Σας καμαρώνουμε, σας ευχόμαστε και ψηλότερα. Σας ευχαριστούμε γι αυτό το όνειρο. Όλοι μαζί . Και από αυτούς από ψηλά και από εμάς από κοντά.

 

Ο σπόρος φύτρωσε, έγινε δέντρεο και κάρπισε γλυκούς χυμούς-αναμνήσεις- και πλούσια σκιά για να αναπολείς και να χαίρεσαι τη συνέχεια- τα νειάτα.

 

Ένας φίλαθλος- ένας απόμαχος ονειροπόλος του αθλητισμού, της δεκαετίας του 1960.

 

ΥΓ. Από τους υπογράφοντες το Καταστατικό, σήμερα ζουν μόνο δύο.

Επίσης υπάρχει πλήρες αρχείο

  1. Ίδρυσης – αναγνώρισης της ομάδας.
  2. Παραχώρησης του χώρου γηπέδου στην Κοινότητα (διαδικασίες πολλών εγγράφων κ.λ.π. Όλα νόμιμα και δακτυλογραφημένα. 1960-1970 σε γραφομηχανή. Βασικός συντελεστής αυτού του αγώνα ο Νίκος Σιγάλας και κάποιοι άλλοι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *