Site icon Santonews

Θωμαΐς Νομικού με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 

 

 

 

“Ο Μανόλης είναι ένας από τους πιο δραστήριους ανθρώπους που γνωρίζω! Όταν έμαθα ότι θα βάλει υποψηφιότητα ένιωσα ήσυχη, πως επιτέλους κάτι θα αλλάξει! Ξέρω ότι θα κάνει έργα για τον τόπο μας, γιατί έχει ήδη πολλά στο ενεργητικό του χωρίς να είναι δήμαρχος. Η αναβάθμιση της ΔΕΥΑΘ, του ΔΑΠΠΟΣ -ενός οργανισμού με συνεχείς δράσεις- , η ανάδειξη του νησιού μας μέσα από πολιτιστικά δρώμενα, είναι όλα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν!»

Η Θωμαΐς Άννα έχει καταγωγή από το Βόθωνα Σαντορίνης και είναι εγγονή του Δημητρίου Νομικού (Μανωλίτσου). Σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών, ενώ αποφάσισε σε αυτές τις εκλογές να ασχοληθεί με τα κοινά, γιατί ο τωρινός δήμαρχος είναι όπως είπε “άφαντος”. Η  καθαριότητα και το κυκλοφοριακό είναι δύο μεγάλα θέματα που απασχολούν όλους τους πολίτες του νησιού και οφείλουν να τους κινητοποιήσουν.

Η Θωμαΐς εργάζεται στο αεροδρόμιο, ένα μέρος που την ενώνει με τη μεγάλη της αγάπη,τα ταξίδια. Στην επαφή της με άλλους τόπους και ανθρώπους, άνοιξε νέους ορίζοντες βλέποντας την ανάπτυξη, την ποιότητα ζωής και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που θέλει και για το δικό της τόπο!

Θωμαΐς μου, η ημέρα που θα κάνουμε το ταξίδι της ζωής μας πλησιάζει!  Στις 8 Οκτωβρίου νέα ερεθίσματα και νέοι δρόμοι χαράσσονται για να τους περπατήσουμε μαζί! Πάμε μπροστά, με τα θέλω μας για ένα νησί με προοπτικές! Καλωσόρισες!

 

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» .

 

Exit mobile version