“ΘΗΡΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” – ΤΟΣΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΙΚΟ;

ΘΑ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΟΥΝ.- ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΑΝ ΓΙΝΩ ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ

 

 

Δημοτικό συμβούλιο Θήρας. Συνεδρίαση 26η του μηνός Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 18:00. Θέμα 6-7-8. Εισηγητής ο υπόδικος που έδειρε Δημοτικό Σύμβουλο – τον Γιώργο Χάλαρη- και συναδέλφους δημοσιογράφους. Εισηγητής και με επίσημο τίτλο.

Δήμαρχε, εμένα, δεν με απογοήτευσες. Τα περίμενα από σένα. Ο τραμπούκος ακλόνητος. Κάνε μου  μήνυση για το “τραμπούκος” να τα πούμε στις δικαστικές αίθουσες. Αλλά με δικά σου έξοδα έτσι;. Κι εσύ Δήμαρχε, επίσης. Λεφτά έχεις. Εγώ είμαι ο επίμονα φτωχός βλάκας. Άντε να τα πούμε και στη Δικαιοσύνη!.

Αλλά ένα με καίει. Γιατί δεν έχεις τα κότσια να το ανακοινώσεις επίσημα;. Να σου θυμίσω το Δελτίο Τύπου σου μετά το “συμβάν”;. Και τον Ενρίκο Μπερλίνκουέρ, όταν μιλούσε για το “ηθικό πλεονέκτημα”. Οι κουμανταδόροι σου δεν βρίσκουν πια ακροατήριο δήμαρχε. Ακόμα κι αυτοί που έχουν σχέσεις συμφέροντος ή αίματος. Δες σε παρακαλώ την υστεροφημία σου. Εγώ, δεν θέλω να τη χάσεις. Και υποθέτω πως το ξέρεις.

Και ξέρεις κάτι;. Θα είναι η πρώτη φορά που θα χαρώ, αν η Αντιπολίτευση αποχωρήσει επιδεικτικά την ώρα που θα εισηγείται τα θέματά του ο κυρ-Ηλίας, ο εκλεκτός σου (ποιος σου τον επέβαλλε άραγε;).

 

ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 149/2018 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ κ. ΗΛΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗΣ.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 150/2018 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «3Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ κ. ΗΛΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗΣ.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 130/2018 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ κ. ΗΛΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *