ΘΕΡΙΝΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΑΠΠΟΣ- ΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ

 

 

 

  “Αυτό το καλοκαίρι ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ συμπράττει με τον Ναυτικό Όμιλο Σαντορίνης και διοργανώνουν από κοινού το «Nautical Summer Camp», το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε τρεις περιόδους (5-9 Ιουλίου, 12 – 16 Ιουλίου, 19 – 23 Ιουλίου).

 

Παιδιά ηλικίας τεσσάρων ετών και άνω από τις 9:00 έως τις 15:00 θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα μυστικά της ιστιοπλοΐας, να πάρουν μέρος σε κατάλληλα διαμορφωμένες δραστηριότητες όπως η κολύμβηση, η υδατοσφαίριση και η γυμναστική, να διδαχθούν πρώτες βοήθειες, να ακούσουν χρήσιμες συμβουλές όσον αφορά στις διατροφικές συνήθειες και φυσικά να διασκεδάσουν παίζοντας στην παραλία. Επίσης, στα παιδιά θα προσφέρεται καθημερινά νερό, χυμός και δεκατιανό γεύμα.  

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης στην Βλυχάδα ή να καλέσετε στα τηλέφωνα 6981571081 & 6944371312.

Ελάτε μαζί μας να χαρούμε τον ήλιο, ν’ απολαύσουμε τη θάλασσα, να διασκεδάσουμε παρέα με καινούργιους φίλους και ν’ αγαπήσουμε  την ιστιοπλοΐα”.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *